Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Május 09. 08:43, hétfő | Helyi

Zöld kapu környezetvédelmi gyakorlat bemutató a Szivárvány Óvodában

Zöld kapu környezetvédelmi gyakorlat bemutató a Szivárvány Óvodában

A dombóvári Szivárvány (székhely) Óvoda nevelő-testülete nagyon sokat tesz azért, hogy környezettudatos, a természetet védő, de ugyanakkor érdeklődő, felfedező gyermekeket neveljen.

A dombóvári Szivárvány (székhely) Óvoda nevelő-testülete mint az Oktatási Hivatal Bázisintézménye és Zöld bázis intézmény hosszú-hosszú évek óta nagyon sokat tesz azért, hogy környezettudatos, a természetet védő, de ugyanakkor érdeklődő, felfedező gyermekeket neveljen.

Mindezt nagyon játékosan és nagyon újszerű, innovatív módszerekkel. Május 3-án Marcaliból és Nagyatádról érkező 17 óvodapedagógusnak mutatta be Szekeresné Hodnik Boglárka zöld munkacsoport vezető, Kovácsné Kollár Ágnes bázisintézményi koordinátor, Berklné Farkas Edit intézményvezető helyettes, Engert Miklósné és Láng Virág óvodapedagógusok a Zöld kapu környezetvédelmi jó gyakorlatukat, hatalmas sikerrel.

A résztvevő pedagógusok nagyon sok új szakmai ismerettel és ötlettel gazdagodhatnak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!