Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 07. 11:27, szerda | PR

Velünk jó úton jár!

Velünk jó úton jár!

A Gelencsér Autósiskolát családi vállalkozásként 2007-ben alapítottuk feleségemmel.

Azóta folyamatosan fej­leszt­­jük, bővítjük szolgáltatásainkat, járműparkunkat, okta­tás­tech­no­ló­giai eszközeinket, növeljük szakember gárdánkat.

Pozitív visszajelzésként tanulóink létszáma évről-évre nő, bizonyítva számunkra, hogy jó úton járunk a közlekedési ismeretek, -kultúra, -biztonság, a járművezetési készségek oktatásában, képességek kialakításában. A szakmai hátteret jómagam – Gelencsér László – biztosítom, hiszen több mint 20 éve dolgozom sikeresen gépjárművezető-szakoktatóként. Oktatói pályafutásomat 1987-ben kezdtem, 2006-tól kezdve mint közúti gépjárművezetői vizsgabiztos is tevékenykedem Tolna és Somogy megyékben. Ez sokat segít abban, hogy naprakész ismeretekkel lássuk el tanulóinkat, valamint felkészítsük őket az eredményes forgalmi vizsgára, és az ezt követő önálló közlekedésre.
Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően mára igen kiterjedt, és minden igényt kielégítő járműparkkal rendelkezünk. Képzéseinket tekintve: a moped, motorkerékpár, személygépkocsi, tehergépkocsi, nehézpótkocsi, autóbusz kategóriákban indítunk tanfolyamokat, és végzünk oktatást az egész év során folyamatosan. Az általunk beiskolázott tanulóknak biztosítjuk az eredményes felkészülés elengedhetetlen feltételeit: oktatási segédanyagot, tankönyveket, vizsgára felkészítő programokat, laptopot. Munkánk sikerét tükrözi, hogy 2011-ben Tolna megyében a 3. helyen álltunk a KRESZ eredményességet tekintve. Jelenleg több oktató is dolgozik cégünknél: Gulyás Gábor gyakorlati oktatóként; Varga Zoltán, Halmosi József, Gelencsérné Iberhardt Ágnes elméleti és gyakorlati oktatóként; Kőszegi Csaba és id. Ócsai István elméleti oktatóként erősíti csapatunkat.

Indítunk még a vezetői engedély kiváltásához szükséges, közúti elsősegélynyújtó vizsgára felkészítő tanfolyamokat. Kezdetektől fogva szervezünk járművezetői továbbképzéseket, építő- és anyagmozgató- gépkezelői szaktanfolyamokat (pl. emelőgép-kezelő, földmunkagép-kezelő, targoncavezető); valamint ezek kiegészítéseként gépkezelői jogosítványt adó vizsgákat. Az idei évtől kezdve pedig újdonság: a régi szolgáltatói és TIR tanfolyamokat felváltó GKI tehergépkocsi-autóbuszvezetői alap- és továbbképzések.

Ügyfélszolgálat: Dombóvár, Hunyadi tér 30-32. Nyitva: H–P: 9-12, 13-17. Ügyintéző: Poszpisch Andrea, 06-30/632-3580.
Iskolavezető: Gelencsér László, 06-30/246-2732.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat