Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 11. 20:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Változik a közétkeztetés Dombóváron

Változik a közétkeztetés Dombóváron

Rendkívüli testületi ülésen a grémium kiválasztotta azt a vállalkozót, amely a jövőben a közétkeztetés megoldásában lát majd el fontos feladatot Dombóváron.

Az új városvezetés több szempontból mérlegelte a lehetőséget és döntött arról, hogy a jelenleg négy főzőkonyhával megoldott közétkeztetést összevonja. A megbízott vállalkozó a város minden oktatási intézményében egységes étlap kínálatot biztosít, korszerű konyhatechnikai eszközökkel, az EMMI előírásait szem előtt tartva készítik majd a reform ételeket. A jelenlegi dolgozói állomány jogfolytonos tovább foglalkoztatását is biztosítani fogják. Emellett egy 250 fős rendezvénytermet is kialakítanak a város számára. A korábban vasúti konyhaként működő épületrész felújításával, korszerűsítésével alakítják ki a központi konyhát, a jelenleg működő öt konyha pedig tálaló konyhaként fog üzemelni.

A közbeszerzési eljárás alkalmával az EATREND gyermekétkeztető társaságot találták a legalkalmasabbnak és az árak szempontjából a legjobbnak. A cég szolgáltatási területe országos szintű. Többek között Győr, Kiskőrös, Sárbogárd és Siklós településeken is teljesít megbízásokat. Éves árbevétele eléri a 4,5 milliárd forintot. Naponta huszonkétezer adag ebédet főznek le, munkatársai száma meghaladja az ötszázat. A mai napon a megbízási szerződés is aláírásra került. A cégről bővebben az alábbi oldalon olvashatnak: https://eatrend.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.