Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Július 18. 21:45, szombat | Helyi sport
Forrás: Facebook, fotó: http://masz.hu

Tóth Lili Anna 11. lett a világbajnokságon

Tóth Lili Anna 11. lett a világbajnokságon

Lili nagyszerűen, bátran versenyezve az első négy körben a 3.-4. helyért harcolt egy etióp futóval, amikor a vége előtt, az utolsó körben, akadályvétel közben elesett, és így úsztak el az érmes reményei.

Tóth Lili Anna a Caliban rendezett ifjúsági világbajnokságon, 2000 méteres akadályfutásban 11. helyezést ért el. Lili nagyszerűen, bátran versenyezve az első négy körben a 3.-4. helyért harcolt egy etióp futóval, amikor a vége előtt, az utolsó körben, akadályvétel közben elesett, és így úsztak el az érmes reményei.

Így látják a szereplők

Nyilatkozatok, értékelések, örömök Caliból

„- Álmodni akartunk egy nagyot - kezdte rövid értékelését Fazekas Gáspár, versenyzőjének, a 2000 akadály dontőjében 11. helyezett Tóth Lili Annának futásáról.- Az előfutam alapján azt gondoltuk, hogy a két etióp közül az egyik verhető és megbeszéltük Annával, hogy megpróbál elmenni vele. Az indulás után a kétszázas rajthoz 34,2 mp alatt érkezett és az első köre 68,5 volt. Ekkor már éreztem, hogy baj lesz, mert a hat hét kihagyás a végére ki fog jönni.

Minden esetre úgy gondoltam, hogy sérülése ellenére egy 6:36 p. körüli időre képes lehet. Hibáztam. Ettől függetlenül természetesen Anna nagyon tehetséges versenyző és be fogjuk bizonyítani a jövőben, hogy a világ élvonalához tartozik.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben