Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Április 03. 15:08, hétfő | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Tolna megye Top 100 cége között a Pasha Kft.

Tolna megye Top 100 cége  között a Pasha Kft.

Az idén 25 éves Pasha Kft-t hosszú évek óta a megye meghatározó
vállalkozásai között tartják számon.

A cég a francia Chantelle Csoport leányvállalataként tevékenykedik. A Chantelle története 1876-ra nyúlik vissza és kijelölt útja a magas minőségű fehérneműk gyártása és forgalmazása. A Cégcsoport folyamatos fejlődését jellemzi, hogy jelenleg minden kontinensen több ezer üzletben megtalálhatóak a termékek, melyeket több országban (Marokkó, Tunézia, Thaiföld, Vietnám és Magyarország) állítanak elő.

A kezdetekben egyszerűbb modellek tömegtermelésében jeleskedett a dombóvári üzem. Ez a tendencia az elmúlt években egyre inkább az erős szakmaiságra támaszkodva tolódik el a bonyolult és egyedi fehérneműk technológiai fejlesztése és gyártásának irányába.
A Cégcsoport Pasha Kft-be vetett bizalmát jelzi a Chantal Thomass márka termékfejlesztésének idetelepítése, melynek záloga a munkatársak magas szintű szakmai munkája és tapasztalata, és egyben különleges szerepet biztosít az üzemek között.

A Cégcsoport többi márkájára jellemző követelmények, mint a kényelmes viselet, a test formáját követő vonalak szem előtt tartása már nem feltétlenül igazak a Chantal Thomass márkára, melyet sokkal inkább jellemez a pimasz vonalvezetés, szokatlan anyaghasználat és a maszkulin-feminin jegyek stílusos elegye. Ennek megfelelően ezen termékek fejlesztése és gyártása is sokkal nagyobb tudást és kreativitást igényel, mint egy hétköznapi fehérnemű megalkotása.

A Pasha Kft-nél jelenleg kb. 250 munkatárs dolgozik. A dombóvári konfekciós üzem gyártási palettáján szerepelnek a különböző típusú melltartók, bugyik, bodyk, fűzők, harisnyatartók, ezen belül is nagy arányt képviselve a Chantal Thomass márka a maga rafináltságával.

A cég éves szinten több százezer készterméket gyárt, és árbevétele meghaladja a 2 milliárd forintot, mely jó alapot biztosít a stabil munkavégzéshez és a folyamatos technológiai és szervezeti fejlesztésekhez.

Címkék: Pasha Kft.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!