Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Március 03. 08:22, kedd | Helyi sport
Forrás: Soós Gyopár

Tolna Megye Legjobb Sportolója 2014

Tolna Megye Legjobb Sportolója 2014

A Tolna Megyei Önkormányzat és a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Vármegyeháza dísztermében rendezte meg a Tolna Megye Legjobb Sportolója 2014 díjátadó ünnepségét.

26 sportág 54 sportolója és 42 edzője részesült elismerésben kimagasló 2014. évi sporteredményeiért. A legjobbak között négy dombóvári sportolót és edzőjüket is díjazták.
Elsőként Tolna megye világversenyeken I-VI. helyezést elért sportolói kaptak elismerést, köztük Tóth Lili Anna, atléta és edzője, Fazekas Gáspár. Mint emlékezetes, a Dombóvári VASE versenyzője bronzérmet szerzett az Ifjúsági Olimpián 2000 m akadály versenyszámban
Tolna megye sportágankénti legjobbjai között szintén volt dombóvári sportoló. A Dombóvári Sportiskola Egyesület úszói közül ketten Reizinger Dóra és László Ádám részesült elismerésben. Mindkettőjük edzője Virovecz Richárd. Rajtuk kívül a Dombóvári Spartacus Szövetkezeti Sportegyesület tekézője Baranyai György és edzője, Bán Sándor, illetve Csuti János (Szervátültetettek Dél-Dunántúli Kulturális, Érdekvédelmi és Sportegyesülete) és edzője Kocsis Károly kapott díjat.

Címkék: atlétika, DOVASE

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.