Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. Június 17. 12:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Több mint hétmillió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le

Több mint hétmillió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a kőbányai vasútállomáson mintegy hétezer doboz adózatlan cigarettát találtak, amit két férfi egy kis furgonnal akart elszállítani.

A több mint 7 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek - közölte a NAV az MTI-vel szombaton.

A pénzügyőrök a KÖKI Terminál vasútállomás környékén lettek figyelmesek két férfire, akik a vasúti sínek felől érkezve nagy táskákat cipeltek. Amikor meglátták a NAV munkatársait, a betonkerítés melletti bokros részen azonnal eldobálták csomagjaikat. A pénzügyőröknek azt mondták, hogy a táskákat a Záhonyból érkező vonatról adták le nekik egy budapesti telephelyre való szállításra, de nem tudták, hogy mi van a csomagokban.

A cigaretták származását és jogszerű beszerzését a férfiak semmilyen okmánnyal nem tudták igazolni - közölte a NAV.

Címkék: cigaretta, cigi, lefoglalás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.