Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2019. Április 15. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

A Kaposvári Egyetem a Magyar Honvédséggel „karöltve” április 6-án a Pannon Lovasakadémián és környékén rendezte meg harmadik alkalommal a KE Cross Runt

és a megmérettetés rövid történetében először bonyolítottak le Dogs Cross-futamot, melyen kutyák és gazdáik együtt küzdötték le az előző napi esőtől felázott pályát.

Több százan vágtak neki különböző korcsoportokban a terepakadályfutó vetélkedőnek. A mezőnyben több dombóvári is rajthoz állt annak érdekében, hogy kipróbálja a felkészültségét a sokak szerint „őrült” versenyen.
A nőknek és a férfiaknak is kétszer kellett teljesíteniük a 4 kilométeres távot, így mire célba értek, 8 kilométert hagytak a hátuk mögött.
A 35-50 év közötti hölgyeknél Boruzs Beáta remek teljesítményt nyújtva a számára kissé szokatlan sportágba a hosszútávfutásból „átruccanva” az előkelő negyedik helyet szerezte meg. A 19-34 esztendős férfiaknál Kelemen-Loboda Dorián tizedikként végzett.
A kutyával futók közül Molnár András szerepelt a legjobban, ő Drazséval a pórázán az ezüstérmet érdemelte ki. A veteránok kategóriájában Matucza Zoltán „Kay” nevű ebével a hatodik lett.

Címkék: Sport, terepfutás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 21. 07:00, vasárnap | Helyi

Kispályás focitorna hat induló csapattal

A Zrínyi utcában működő Adler Söröző tulajdonosa, Schmidt György július 13-án focitornát rendezett a szórakozóhely melletti kisméretű füves pályán, melyen hat csapat vett részt.

2019. Július 20. 07:00, szombat | Helyi

Vasutasok ünnepeltek

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is Dombóvár volt a helyszíne a Dél-Dunántúli Regionális Vasutasnapnak, amit a MÁV Zrt. a cégcsoporthoz tartozó vállalatok dolgozói és családtagjaik számára tartott július 13-án.

2019. Július 19. 11:00, péntek | Helyi

Erdélybe látogatott a Kapos Kórus

Története során immár ötödik alkalommal utazott Erdélybe június végén a Kapos Kórus.

2019. Július 19. 07:00, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.