Városlista
2019. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 15. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

A Kaposvári Egyetem a Magyar Honvédséggel „karöltve” április 6-án a Pannon Lovasakadémián és környékén rendezte meg harmadik alkalommal a KE Cross Runt

és a megmérettetés rövid történetében először bonyolítottak le Dogs Cross-futamot, melyen kutyák és gazdáik együtt küzdötték le az előző napi esőtől felázott pályát.

Több százan vágtak neki különböző korcsoportokban a terepakadályfutó vetélkedőnek. A mezőnyben több dombóvári is rajthoz állt annak érdekében, hogy kipróbálja a felkészültségét a sokak szerint „őrült” versenyen.
A nőknek és a férfiaknak is kétszer kellett teljesíteniük a 4 kilométeres távot, így mire célba értek, 8 kilométert hagytak a hátuk mögött.
A 35-50 év közötti hölgyeknél Boruzs Beáta remek teljesítményt nyújtva a számára kissé szokatlan sportágba a hosszútávfutásból „átruccanva” az előkelő negyedik helyet szerezte meg. A 19-34 esztendős férfiaknál Kelemen-Loboda Dorián tizedikként végzett.
A kutyával futók közül Molnár András szerepelt a legjobban, ő Drazséval a pórázán az ezüstérmet érdemelte ki. A veteránok kategóriájában Matucza Zoltán „Kay” nevű ebével a hatodik lett.

Címkék: Sport, terepfutás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 25. 14:00, csütörtök | Helyi

Bolygónknak szüksége van a védelemre!

Április 16-ra Tóth Sándor, a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület elnöke a közelgő Föld Napja alkalmából gyalogtúrára invitálta az általa vezetett civil szervezet tagjait.

2019. Április 25. 08:34, csütörtök | Helyi

Négy új tűzoltó tiszttel bővült az állomány Tolna megyében

A hagyományoknak megfelelően az április huszonnegyedikei igazgatói értekezlet előtt elsőtiszti kinevezéseket, elismeréseket, születésnapi ajándéktárgyakat adott át az országos katasztrófavédelmi főigazgató.

2019. Április 24. 15:48, szerda | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Április 24. 14:51, szerda | Helyi

11 érmet szereztek a dombóvári kéttusázók

A Magyar Öttusa Szövetség a Decathlon Magyar Kupa 2. fordulóját április 17-én és 18-án Székesfehérváron rendezte meg.