Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Augusztus 27. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Színvonalas edzőtáborban vettek részt a dombóvári judosok

Színvonalas edzőtáborban vettek részt a dombóvári judosok

Közel százötven sportoló (a Dombóvári Judo Klubból tizenkilenc) vett részt a DVTK Miskolc által rendezett, jól felszerelt és remekül megszervezett edzőtáborban.

A szakmai munkáért Flórusz János, a DVTK vezetőedzője volt a felelős, akinek magas színvonalú munkáját Gercsák Szabina, Mester-M díjjal ismerték el.

A napot reggeli gimnasztikával és futással kezdték a sportolók, majd reggeli után két órás küzdőedzés következett. A vírushelyzet miatt természetesen minden edzés előtt egészségügyi vizsgálaton estek át a táborlakók. A délelőtti kemény edzést mindig finom ebéd követte és egy kis pihenő, délután 14 órától pedig újból két órás komoly edzés, munka folyt.
A kialakult járványhelyzet miatt elmaradt edzések okán aggódtunk kicsit, hogy nehezebben veszi fel a csapat a küzdő edzések ritmusát, de nagyon hamar visszatért a „tatamibiztonság” és nem történt semmi komoly sérülés. Az erő-állóképesség kicsit alacsonyabb szinten volt a tábor elején, de ezt hamar vissza lehetett állítani a reggeli futással, gimnasztikával.
Régi barátok és ellenfelek találkoztak újra a táborban, és egy nagyon jó hangulatú, komoly szakmai munkának lehettünk együtt részesei. Reméljük, hogy jövőre is együtt tölthetjük a nyári edzőtáborunkat.

A részletekről Bocz Róbert, a szervezet edzője számolt be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.