Városlista
2025. április 30, szerda - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Június 27. 12:30, szerda | Helyi sport
Forrás: Kőszegi György/Dombóvári Sportiskola Egyesület

Úszás: három dombóvári érem Baranya nyílt bajnokságán

Úszás: három dombóvári érem Baranya nyílt bajnokságán

A Dombóvári Sportiskola Egyesületben Tancsa Norbert irányításával edző sportolók közül négyen indultak a Baranya Megyei Nyílt Úszóbajnokságon. Ketten érmekkel tértek haza, a többiek pedig szép eredményekkel.

A dombóvári sportolók eredményei a június 24-i pécsi versenyen:

  • Aranyérmes: Bévárdi Zsófi (2000-2001-ben születettek): 100 m pillangó úszás
  • Ezüstérmes: László Ádám (1997-ben születettek és fiatalabbak): 200 m gyorsúszás
  • Bronzérmes: Bévárdi Zsófi (2000-2001.): 100 m gyorsúszás
  • Negyedik helyezett: Szarka Tímea (2002-2003.): 100 m mellúszás és 100 m gyorsúszás
  • Ötödik helyezett: László Ádám (1997-ben születettek és fiatalabbak): 200 m pillangó úszás
  • Hatodik helyezett: Szarka Júlia (nyílt kategória): 200 m vegyesúszás
Címkék: úszás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2025. Április 30. 08:14, szerda | Helyi

Netbankos csalásokra figyelmeztet a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A napokban két sértett tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert ismeretlenek több millió forinttal rövidítették meg őket internetes bankolást követően.

2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport

Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában

Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.

2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport

Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon

Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül

2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód

Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása

Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.