Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Február 04. 14:25, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Statisztikai célú önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvétel Dombóváron

Statisztikai célú önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvétel Dombóváron

Az összeírási munkát a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Dombóváron önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, munkaerő-felmérés, a lakosság utazási szokásai valamint a háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel témaköreiben.

Az összeírási munkát a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki.

Amennyiben az adatszolgáltatással kapcsolatban további információra van szükség felvilágosítás kérhető hétfőtől-csütörtökig 8.00 és 16.30 között, pénteken 8.00 és 14 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon vagy a lakinfo@ksh.hu email címen.

Az adatgyűjtés módszertanával kapcsolatban a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében, ezért a KSH ezúton is köszöni a lakosság támogató hozzáállását az adatszolgáltatáshoz.

KSH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.