Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Január 15. 10:03, szombat | Belföld
Forrás: mti

Sínek közé zuhant egy kerekesszékes férfi fővárosban

Sínek közé zuhant egy kerekesszékes férfi fővárosban

Súlyosan megsérült az a kerekesszékes férfi, aki a sínekre zuhant a 3-as metró Ecseri úti megállójánál péntek este - tájékoztatta a katasztrófavédelem és a mentők az MTI-t.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Kisdi Máté, a Főváros Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon egy 60 év körüli férfi zuhant a sínek közé. Az érkező metrószerelvény meg tudott állni. A férfit a tűzoltók kiemelték a peronra, majd átadták a mentőknek.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: a baleset következtében a férfi súlyosan megsérült. Ellátását követően kórházba vitték.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Info oldalán azt írta: a baleset miatt a 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között a meghosszabbított útvonalon közlekedő M3-as metrópótló autóbusszal lehet utazni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során