Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Augusztus 28. 14:20, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Shotokan Liga központi edzőtábor Velencén

Shotokan Liga központi edzőtábor Velencén

Augusztus közepén a Dombóvári Karatesuli tizenhét fővel vett részt a központi edzőtáborban Velencén.

A fárasztó, de jó hangulatú edzések az övfokozatoknak megfelelő bontásban történtek, illetve mindenkinek volt lehetősége eldönteni, hogy a WKF vagy pedig az ippon shobu rendszerű foglalkozásokon vesz részt.
A hat nap programját Shihan Juhász Ferenc – a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke – állította össze, de a tréningeken kívül volt még Shihan Kozma Erzsébet irányításával edzői, míg Sensei Falusi Márton vezetésével wkf bírói továbbképzés is.

A tábor utolsó edzésére a korábbi hagyományokat folytatva a Velencei tó partján, illetve vízében került sor, mely biztosan maradandó élményt fog jelenteni minden résztvevő számára. Külön öröm volt még számunkra, hogy az edzőtáborban megtartott övvizsgán Vercz Attila sikeresen szerepelt és szerzett első Dan övfokozatot - számolt be Szabó Csaba, a szervezet vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.