Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2023. Február 23. 15:00, csütörtök | Helyi

Röplabda kupát rendeztek Dombóváron

Röplabda kupát rendeztek Dombóváron

A Dombóvári Amatőr Röplabda Egyesület rendezte meg február 18-án a XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupát.

Borúzs Gábor az egyesület elnöke elmondta: „ahogy az már a megnevezésből is kiderül, ez a torna igen nagy múltra tekint vissza, immáron 16. alkalommal rendeztük meg, így talán nem túlzás, ha egyesületünk hagyományai közé soroljuk. A verseny célja, hogy egy torna erejéig Dombóvárra vonzza a röplabdát szerető embereket kortól, nemtől és mondhatni városunktól való távolságtól függetlenül. A csapatok mix, azaz vegyes felállásban léptek pályára, ami azt jelenti, hogy minden csapatban egyidejűleg legalább 3 fő női játékosnak kellett játszania.”

A rendezvényen 13 csapat vett részt, összesen 93 fővel. A játékosok az ország több pontjáról érkeztek. A teljesség igénye nélkül, szerepelt kaposvári, pécsi, paksi, dunaföldvári, veszprémi, budapesti és természetesen dombóvári röplabdázó is.

A csapatok 3 csoportban kezdték meg a küzdelmeket, majd csoportmérkőzések után a csoport 1. és 2. helyezettjei, továbbá a két legjobb 3. helyezett továbbjutott a 8 csapatos rájátszásba, ők innentől kezdve egyenes kieséses szakaszban játszottak.

Azok a csapatok, akik a csoportkörből nem jutottak tovább, megküzdöttek az Elnöki Kupáért, egy 5 csapatos minibajnokság formájában. Ez további 4-4 mérkőzést jelentett az ide jutó csapatok számára. A nap folyamán a két pályán összesen 44 mérkőzésre került sor.

A XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupa végeredménye:
1. Kívülről csípte
2. Dunno
3. Limonádé
4. Nyerőmű
5. Dezertőrök
6. POTE
7. NoName
8. Tune Squad

Az Elnöki Kupa végeredménye:
1. Rosatom
2. Veszprém
3. Simonyi-Szöcske
4. Balaton Betyars
5. DARC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.