Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Február 07. 16:23, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Egy autós közlekedett február 4-én éjjel Dombóváron a Madách utcában az Árnyas utca felé. A sofőr a kereszteződésben nekihajtott egy ház kerítésének.

A helyszínre érkező egyenruhások a jármű vezetőjével szondát fújattak, mely igen magas értéket mutatott, ezért a 35 éves helyi férfit további mintavételre előállították. A sofőrnek a baleset okozása és ittas járművezetés miatt is felelnie kell.

Egy furgon vezetője közlekedett február 5-én délelőtt Dombóvár központjában. A sofőr figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését, és behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a szabad jelzésen áthaladó autósnak. A balesetet okozó sofőrnek felelnie kell a tilos jelzésen áthaladás és a baleset okozása miatt is.

Február 6-án a dombóvári rendőrök észlelték, hogy egy – vezetéstől eltiltott – 20 éves sofőr közlekedik a városban. Kollégáink a férfit ellenőrizték, akiről kiderült, hogy valóban nem vezethetne. A fiatalember mellett ült a kocsi tulajdonosa, a sofőr édesanyja is, aki tudott arról, hogy fia nem ülhetne volán mögé. A rendőrök a jármű vezetője és a kocsi tulajdonosa ellen is büntetőeljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.