Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Október 08. 12:03, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Öregecske magyar hírességek, akik pipihúsra vágytak..

Öregecske magyar hírességek, akik pipihúsra vágytak..

Faludyék biszexuális kilengése.

Gyurcsány Ferenc, amikor miniszterelnöknek jelölték, egyik lelkesítő programbeszédében többek között kifejtette, akinek öregecske a felesége joga van kicserélni fiatalabbra.
Ezt a Gyurcsányi elméletet a hölgyek igen rossznéven vették, ám az urak, úgy érezték, itt az idő, lépni kell. Ha a miniszterelnök is mondja...
Az alábbiakban példaként felsorolt urak is ezekben az években váltottak asszonyt.
Váltottak, de nem leváltottak. Hosszú évekig házasságban éltek öregecske oldalbordájukkal, majd megvilágosodott az agyuk: " Nekünk fiatalasszony dukál hátralévő életünkben" - gondolták és- meg is tették a lépéseket a híres öregfiúk a drasztikus fiatalítás érdekében.
Lássuk a listát!
Dobos Attila slágerszerző 67 esztendős korában esett, - a jelek szerint viszonzott - szerelembe egy nála 34 évvel fiatalabb csínos hölgyikébe, akitől az óta három gyermeke született. A 71 éves Dobos, nagypapa korában lett kispapa.
Ernyey Béla is 67 évesen találta meg ifjú párját, ha minden igaz, interneten, majd a személyes találkozó után vezette oltár elé, új asszonyát, aki 28 esztendővel fiatalabb nála.
Ernyey, aki korábban - a 8o-as években - vérig sértődött, amikor egy bulvár lapban megjelent róla egy írás, most minden alkalmat megragadott, hogy telekürtölje a bulvár médiát legújabb hódításával. Úgy tűnik, ma már nem ciki ilyen fórumon szerepelni. Már csak azért sem, mert máskülönben ki foglalkozna vele?
Zorán is fiatalított. Ő azért nem esett át annyira a ló másik oldalára, mint az itt szereplő társai, akik " pipikkel" kezdtek. Felesége a 46 esztendős Hegyi Barbara " csak" 24 évvel fiatalabb a kiváló zenésznél.

Faludy György költő világrekordot javítva, kilencvenesztendősen egy 25 éves lányt vett feleségül.
Már az óriási korkülönbség miatt sem volt átlagosnak mondható a házasságuk. Amíg az agg vőlegény eljutott a lánykérésig, szakítania kellett párjával, aki nem szoknyás személy volt. Az ifjú arának is véget kellett vetnie régi kapcsolatával, aki mily furcsa, nem az erősebb nemhez tartozott. Ám ez a kis biszexuális kilengés nem zavarta meg a frigyüket. Az ifjú feleség azt nyilatkozta, hogy gyereket szeretne, ahogy ő nevezte a költőt, "Gyurkától". Ha ezt komolyan gondolta, hát...

Egy kis biszexuális kilengés

Akadt még Faludy Gyurkánál is furcsább házasság. Ám itt még véletlenül sem játszottak közre hátsó, piszkos gondolatok.
1959-ben a 77 esztendős Kodály Zoltán feleségül vette tanítványát a 19 éves Péczeli Saroltát. Ez a házasság korántsem hasonlítható össze a fentiekkel. Kodálynak a magyar nép nagy zeneszerzőjének nevét és hagyatékát, csak ily módon lehetett megőrizni. Péczeli Sarolta továbbvitte a kodályi eszméket, soha nem ment máshoz férjhez, pedig igencsak akadtak udvarlók-köztük egy az óta elhunyt tévés rendező-, becsülettel és büszkén viseli Kodály Zoltán nevét.

Ha a fenti furcsa házasságok olvasása után valaki azt gondolná, hogy minden bizonnyal a hölgyek részéről érdekházasságok kötődtek, azt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem áll módunkban. Hajlunk arra, hogy mi is ezt gondoljuk. Nem hiszünk a kölcsönös, önzetlen szerelemben ilyen korkülönbségek esetén. Pláne, ha tudjuk, hogy az öreg gavallérok igen komoly vagyonnal, többmilliós jogdíjjal rendelkeznek….

Vajna, akit önmagáért szeretnek

Maradjunk abban, hogy olykor a szerelem vak...a legfurcsább nagy korkülönbségű szerelmi történetet, amely eddig még nem végződött házassággal, de forrásban van a dolog, külső szemlélőként kissé gyanúsnak tűnik.

Vajna András 12 éves volt, amikor 1956-ban szüleivel kimenekültek Amerikába. Amikor a fiú nagykorú lett, fodrászként és parókakészítőként kezdett dolgozni. De 32 esztendősen már a filmiparban serénykedett, ahol gyorsan emelkedett a karrierje. Ekkor már Andy Vajnaként ismerte a filmes világ.
Megnősült, házasságából egy fia született, aki 26 éves korában öngyilkos lett. Vajna mindössze egyszer volt házas ember. Bár Amerikában, Hollywoodban élte élete nagy részét, nem olvastunk arról, hogy a híres filmcézár intim kapcsolatba került volna, valamelyik híres filmsztárral. Nem mintha Hollywoodban erkölcsösösebbek lettek volna a szépségek, inkább jóval válogatósabbak… na meg a konkurencia is nagyobb, ezerszer több a vastag bukszájú nővadászoknak száma, mint kis hazánkban. Vajnára még a legjobb indulattal sem lehetne ráfogni, hogy jóképű, sármos férfi. Lám, nálunk a legszexisebb hölgyek is buknak rá. Korábban meghódította a szuperbombázó Dobó Katát, most pedig egy fiatal keménykötésű színésztől Damu Rolandtól hódította el a csaját, Palácsik Tímeát. Persze, csak akkor, amikor a színész négy és fél évre bevonult a futkosóba. Minden jel arra mutat, hogy Vajna és Palácsik bimbózó kapcsolatát csak a nőt pofozó és megerőszakoló Damu jelenléte zavarta. Palácsik Amerikában tudta meg, hogy egykori szerelme börtönbe került. Vajon hogyan jutott ki Amerikába? Miért nem itthon bekelte ki a bírósági ítéletet? Miután Damut kivonták a forgalomból már semmi akadálya nem volt, hogy visszatérjen Andy Vajna oldalára és a furcsa pár összeköltözzön. " Szeretjük egymást " - nyilatkozták. Hmm...
A Vajna- Palácsik love storyra igen sokan reagáltak az interneten. Tény, senki nem tapsolt nekik. Egyik levélíró sommásan fogalmazta meg a közvéleményt: " A hölgyecskét leginkább a vén fax bukszája vonzotta."
Valamikor, Szinetár Miklós is a tizenöt évvel fiatalabb Hámori Ildikót választotta, amiért hörgött a színházi szakma. Utólag kiderült, sok előnyét nem élvezte a pályáján, hiszen ez „magától” is ment rendesen.
Vásáry Tamás karmester is negyven évvel a fiatalabb korábbi balett táncost, Tunyogi Henriettet vezette oltár elé. A most éppen vád alatt álló Seffer István pedig harminckét évvel korosabb Bodri Krisztina ex szépségkirálynőnél….
Napjainkban tele van a bulvár Demcsák Zsuzsa sanyarú sorsával. A férje milyen drasztikusan bánik vele. Már a rendőrséget kellett kihívni a bemondónő védelmére. Mintha egy új Damu született volna... S, miért éppen most borított bilit Demcsák, amikor már régóta tart a négy fal közötti rettegése?
Demcsák férjére is az a sors vár, mint Damura ? Kíváncsian várjuk a folytatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.