Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 02. 11:27, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

REAC: öngyilkos lett a klubigazgató

REAC: öngyilkos lett a klubigazgató

Negyvenhét évesen öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő REAC igazgatója csütörtökön - közölte honlapján a klub péntek reggel.

"A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója, Kutasi Róbert 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta! Az űr, melyet maga után hagyott, soha nem pótolható" - áll az egyesület közleményében. Kutasi Róbertet a klub saját hallottjának tekinti.
A másodosztályú klub az elmúlt napokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy kedden - nyolc mérkőzés manipulálásának gyanúja miatt - a Központi Nyomozó Főügyészség őrizetbe vette és kihallgatta az egyesület hat jelenlegi és volt futballistáját, akik csütörtökön előzetes letartóztatásba kerültek.
"Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem" - olvasható Kutasi Róbert csütörtöki nyilatkozata a Nemzeti Sport pénteki számában.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja megemlékezésében arról írt, hogy Kutasi - aki az NB II-es bizottság elnöke volt - a kilencvenes évek elejétől egészen haláláig sportújságíróként is dolgozott, s az utóbbi tizenegy évben klubigazgatóként vezette a REAC csapatát.
Sportvezetői karrierje során betöltötte a sajtófőnöki posztot az MLSZ-nél, és a szövetség elnökségi tagja is volt, 2010-ben jelentős szerepet vállalt a jelenlegi elnökség felállásában. A közlemény szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség "megrendülten és mély fájdalommal búcsúzik Kutasi Róberttől."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön