Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Június 16. 18:00, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rallye: Végre!

Rallye: Végre!

Azt hiszem a címben szereplő szó jellemzett mindenkit a Kisvaszar Rallye-val kapcsolatban, ahol a csapatvezető Várkonyi Szabolcson kívül minden Ritmus ASE által támogatott pilóta rajthoz állt.

Sokat tesztelt Turán Frici, Klausz Kristóf és Vizelli Karcsi is, de igazából a legtöbbet az ér, amikor ellenfelek ellen és a stopper ellen is versenyezni kell és ez ügyben nem lehetett panasz, hisz az aktuális bajnok, Vincze Ferkón kívül szinte mindenki rajthoz állt, aki komoly esélyesnek számít a bajnokságban.

Várkonyi Szabolcs:
Ez a verseny mindjárt megmutatta, milyen szoros küzdelem várható idén az ORB-ben, bár azért nyilván más lesz egy több pályán zajló, lényegesen hosszabb távon zajló verseny, ahol azért egy olyan hiba még nem biztos, hogy az első helyezésbe kerül, mint most. Frici lefulladt az 5, szakasz rajtjában és ez a videók alapján pont az első helyezésébe került. Ettől függetlenül az autó jó, Frici is jó formában érzi magát, nagy esélyese a Salgó Rallye-nak.

Klauszéknak már többet kellett foglalkozni az autóval, igazából csak az utolsó gyorsra kezdett összeállni, reméljük ennél a 9. helynél sokkal jobbat hoz neki is az első ORB futam.

Vizelli Karcsinak még mindig nagyon új volt minden és rögtön a 2. gyorson magára ijesztett, amikor 130-as tempóban tolatott egyet a szűk erdei úton, szerencsére pont egy tisztás volt és nem rögtön a fák!! Ezután kicsit visszább vett, de minden méterét élvezte a versenynek, biztosan még gyorsabb lesz a Salgó Rallye-n.

Most megint nagyon hosszúnak tűnik az egy hónap, ami még hátra van az első igazi megmérettetésig, de igyekszünk ezt hasznosan, további tesztekkel tölteni.
A csapat addig még ellátogat július elején a szlovén Velenje Rallye-ra, ahol a kétszeres abszolút bajnok Kiss Ferenc vezetésével a Volkswagen Polo R5 még egyet mozog a Salgó előtt, úgyhogy nem fogunk azért unatkozni addig sem.

A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX Kft., CS Process Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend Kft., VPT Group Kft., Autóflex Kft., Krisped Kft., Droidx Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt., ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kft., Aqua-Start Kft., Multikomplex Budapest Kft/CATA, RIWAX.

Címkék: autósport, rallye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok