Hírek
2015. Augusztus 20. 16:58, csütörtök |
Helyi sport
Forrás: József Attila Általános Iskola
Poth Petra ifjúsági EB 3. helyezést szerzett kötélugrásban

2015. július 31.–augusztus 2. között rendezték meg a németországi Idar-Oberstein-ban, a Kötélugró Európa Bajnokságot.
A nemzetközi versenyen, tizenöt ország közel hétszáz versenyzője vett részt.
A magyar színeket negyven kötélugró képviselte, az ország több egyesületéből, köztük Dombóvárról, Maklárról, Mórahalomról, Nagykanizsáról, Tatáról és Szentesről.
A versenyzők több versenyszámban és kategóriában mérték össze „tudásukat”. A versenyen több világcsúcs illetve Európa csúcs is született, külön öröm számunkra, hogy ezek mindegyike a magyar csapathoz fűződik.
A válogatott képviseletében vett részt a versenyen Poth Petra, a dombóvári József Attila Iskola tanulója illetve az iskolában működő Set Go kötélugró csapat tagja. Felkészítői, Bauer Ákos illetve Bauer Attiláné.
Eredményei:
Poth Petra: 30’ másodperces gyorsasági (12-14) ifjúsági EB 3. hely, összetett verseny 5. hely
Gratulálunk!
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 30. 08:14, szerda | Helyi
Netbankos csalásokra figyelmeztet a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság
A napokban két sértett tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert ismeretlenek több millió forinttal rövidítették meg őket internetes bankolást követően.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában
Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon
Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül
2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód
Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása
Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.