Városlista
2021. július 25, vasárnap - Kristóf, Jakab

Hírek

2019. Október 14. 08:12, hétfő | Helyi
Forrás: www.teol.hu, MTI

Pintér Szilárd veszi át Dombóvár vezetését

Pintér Szilárd veszi át Dombóvár vezetését

Elsöprő sikert aratott Dombóváron Pintér Szilárd a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Ugyancsak toronymagasan nyerték egyéni körzetüket a kormánypárt képviselőjelöltjei.

Valamennyi egyéni körzetben, magas részvételi arány mellett szavaztak bizalmat a választók Bogdán Lászlónak, Tobak Gábornak, dr. Németh Tímeának, Futó Péternek, Tóth Zoltánnak, Horváth Józsefnének, Kiss Balázsnak és Gyarmatiné Kiss Évának.

– Mindenekelőtt köszönöm a dombóváriaknak, hogy éltek állampolgári jogukkal, és elmentek szavazni. Köszönöm mindazoknak, akik hittek a változásban, és csapatomra, valamint rám szavaztak. Soha nem látott sikert arattunk, olyan felhatalmazást kaptunk a dombóvári emberektől, ami megerősíti bennünk, hogy új alapokra helyezzük a város működését és megítélését. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy Dombóvár a fejlődés útjára lépjen, és méltó helyére kerüljön a térségben. Olyan várost teremtünk, ahol öröm élni, jó családot alapítani és mindenki boldogul. Ezért dolgozunk. Köszönjük Önöknek! – nyilatkozta Pintér Szilárd Dombóvár polgármestere. (forrás:teol.hu)

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

A jelöltek sorrendje:

1. Pintér Szilárd (FIDESZ-KDNP) - 61,55 százalék (4919 szavazat)

2. Szabó Loránd (TERMÉSZETESEN DOMBÓVÁR) - 36,15 százalék (2889 szavazat)
3. László György (JOBBIK) - 2,30 százalék (184 szavazat)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 25. 15:50, vasárnap | Helyi

Megalakult a Dombóvári Darts Egyesület

Tobak Gábor önkormányzati képviselő kezdeményezésére megalakult és a mai napon megtartotta első versenyét a Dombóvári Darts Egyesület.

2021. Július 23. 22:18, péntek | Helyi

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel!

Nyáron is szerencsét hoz, ha kéményseprővel találkozunk, hiszen ha jól működik a házunk kéménye, biztonságban tudhatjuk otthonunkat és szeretteinket. Ne várjunk őszig, foglaljunk időpontot minél hamarabb.

2021. Július 23. 14:18, péntek | Helyi

Újra Pannon Filharmonikusok kamaraformációja a múzeumkertben

Múlt héten a Pannon Filharmonikusok vonósnégyesét hallgathatták meg az érdeklődők. Július 23-án pénteken 19 órakor kezdődik a sorozat következő előadása.

2021. Július 22. 08:37, csütörtök | Helyi

Kormányablakbusz érkezik Dombóvárra

A lejárt okmányok cseréje intézhető augusztus 5-én.