Hírek
2015. Május 24. 09:22, vasárnap |
Helyi sport
Forrás: Dombóvári Belvárosi Általános Iskola
Összetett atlétikai csapatversenyben és egyéniben is szép belvárosis eredmények születtek

Május 4-én rendezték meg a IV. korcsoport (2000-2001-ben születettek) részére az összetett atlétikai csapatversenyt.
A Dombóvári Belvárosi Általános Iskolát egy fiú csapat képviselte, akik a Gárdonyi Géza Iskolaközpont versenyzőit is megelőzve a II. ezüstérmes helyet szerezte meg.
A csapat tagjai:
• Fodor Attila
• Juhász Patrik
• Sárközi Dávid
• Kapinya Imre
• Sebők Bence
• Horváth László
Május 6-án a III-IV. korcsoport egyéni versenyeit bonyolították le.
Eredmények:
Simon Kati I. hely 300 m-es síkfutás
Sárközi Dávid I. hely 100 m-es síkfutás
Juhász Patrik III. hely távolugrás
A két előző tanulóhoz csatlakozva Sebők Bence és Fodor Attila alkotta 4x100-as váltónk II. lett.
Kapinya Imre 300 m-es futásban II., míg kislabda-hajításban III. lett.
Tasi Márk, aki a III. korcsoportot képviselte, távolugrásban ezüstérmet szerzett.
Felkészítőjük: Balaskóné Adorján Éva
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 30. 08:14, szerda | Helyi
Netbankos csalásokra figyelmeztet a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság
A napokban két sértett tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert ismeretlenek több millió forinttal rövidítették meg őket internetes bankolást követően.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában
Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon
Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül
2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód
Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása
Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.