Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 27. 15:32, kedd | Helyi

Melyik a leghatékonyabb ingatlan-hirdetési felület?

Melyik a leghatékonyabb ingatlan-hirdetési felület?

A helyi célzású ingatlanhirdetések esetén mindenképpen használni kell a város hirdetési újságjait, mint például a Szuperinfó,
viszont a lakosság technikai fejlődésével előtérbe kerültek a webes hirdetési felületek is...

Manapság a legtöbb eladó, illetve vevő az interneten kezdi a lakáspiac felfedezését. Ezek a weboldalak nagyon praktikusan összegyűjtik az ajánlatokat és néhány kattintással gyorsan kapcsolatot teremthetnek a felek között.

A trendet követve a CITY CARTEL Ingatlaniroda a saját weboldalát is ennek megfelelően alakította ki és országos adatbázisba rögzíti a szerződött ingatlanokat.

Természetesen fontosnak tartják a helyi offline lehetőségeket is, így a következő helyeken hirdetik a szolgáltatásukat:

Offline hirdetési felületek:
- Szuperinfó Dombóvár és környéke,
- Hétről-Hétre hirdetőújságok: Dombóvár, Pécs, Komló, Bonyhád és környéke,
- Tolna megyei Krónika,
- valamint személyes kiajánlások ingatlant kereső ügyfeleik részére

Az internet sokoldalúságának nem csak előnye, hanem hátrányai is vannak: például akkora tömegben találhatóak meg az ingatlanhirdetések, hogy sok esetben még a jól működő keresés sem adja ki a nekünk optimális ingatlant. Ezen kívül a magánhirdetők általában limitált mennyiségben hirdethetnek ingyenesen.

Ezzel szemben a dombóvári CITY CARTEL iroda csomagajánlatokra szerződött a weboldalakkal, amely eredményeképpen már egyszerre 25 weboldalon szerepeltetik a velük szerződött ingatlanokat folyamatosan. Ezáltal sokkal hatékonyabban lehet egy-egy lakást vagy házat értékesíteni, hiszen a hirdetések megsokszorozva kerülnek ki az internetre, ahol gyakorlatilag bárki megtalálhatja az ajánlataikat.

Online hirdetési felületek:

Az iroda blog-oldalán megtekinthető a pontos lista, ahol a saját weboldalukon kívül folyamatosan (ellenőrizhetően) hirdetik ingatlanjainkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.