Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Október 05. 14:13, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Madarat tolláról, embert tojásáról

Madarat tolláról, embert tojásáról

A tojásevés kedvenc módja sokat elárul az illető személyiségéről, munkájáról, de még szexuális hajlamairól is.

A felfedezés brit kutatóknak köszönhető, akik a matematikai statisztika kifinomult módszereivel ismerték fel az összefüggést. Eszerint a buggyantott - avagy lágy - tojás kedvelői nyitott személyiségek és az átlagembernél boldogabbak. A kemény tojás hívei szétszórtak, a tükörtojás rajongói nagy szexuális étvágyúak, a rántottások sportrajongók, az omlettezők pedig önfegyelmezettek.
Az átlagos lágy tojást kedvelőnek - a statisztikák szerint - két gyereke van, körükben több a nő, mint a férfi. A tojást legszívesebben keményre főzve evők hajlamosak az óvatlanságra és lobbanékonyak. A tükörtojásozók zöme fiatal, férfi és leginkább szakmunkás. A rántotta párt tagjai közül dolgoznak a legnagyobb arányban vezető beosztásban. Az omlettesek otthona a legtakarosabb - ismertette a felfedezést a The Daily Telegraph című brit lap.
A felmérés 1010 felnőtt britre terjedt ki, a Mindlab International végezte és elemezte a brit tojásipari tanács megbízásából.
Nagy-Britanniában egyébként ez a hét deklaráltan a tojásé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.