Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2022. Július 22. 11:00, péntek | Helyi

Lopott utánfutóval fizette ki a tartozását a kocsolai férfi

Lopott utánfutóval fizette ki a tartozását a kocsolai férfi

A dombóvári rendőrök egy másik ügyben tartott kutatás során találtak meg egy lopott utánfutót.

Egy 39 éves dalmandi férfi tett feljelentést 2022. március közepén, hogy az Alsóleperd külterületén hagyott defektes kerekű utánfutóját a rajta lévő rakománnyal együtt ellopták és ezzel 350.000 forint kárt okoztak. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság lopás vétség miatt nyomozást rendelt el.

A nyomozók egy másik bűnügyben kutatást tartottak egy 32 éves kocsolai férfi házánál 2022. június 29-én. Ennek során bukkantak rá a lopott utánfutóra, amiről a ház tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy egy ismerősétől kapta, aki tartozott neki 30.000 forinttal.
Tanúkihallgatása során megnevezte a 20 éves kocsolai férfit, akit a kollégák előállítottak a Dombóvári Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény elkövetését elismerte és részletes vallomást tett. Ennek során elmondta, hogy az utánfutóról annak eltulajdonításakor leszerelte azt az ajtót, amin a rendszám volt és eldobta, nehogy az miatt lebukjon egy esetleges rendőri igazoltatás során.

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 09:56, péntek | Helyi

Október 1-jétől új helyen és rendszerben működik a dombóvári ügyeleti ellátás

Az ügyeleti alapellátást 2023. október 1-től Tolna vármegyében is az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) látja el.

2023. Szeptember 20. 16:01, szerda | Helyi

Dombóvár is helyet kapott a Magyarország cukrászati értékei című könyvben

Dombóvár lakói két okból is büszkén lapozhatják fel a kiadványt. Rákóczi János életútja és a Rákóczi túrós, illetve Gábor Sándor Magyar Rapszódia desszert családja is helyet kapott az országos kiadványban.

2023. Szeptember 18. 15:59, hétfő | Helyi

Sportágválasztót tartottak Dombóváron

Rendkívül eredményes volt a sportágválasztó Dombóváron, amely ezúttal is Dombóvár Város Önkormányzatának és a Dombóvári Sportszövetségnek a közös programja volt.

2023. Szeptember 18. 13:06, hétfő | Helyi

Rendőrségi hírek

Baleseti összefoglaló Tolnából. Az elmúlt hétvégén egy könnyű sérüléssel járó és kilenc anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.