Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2022. Július 22. 11:00, péntek | Helyi

Lopott utánfutóval fizette ki a tartozását a kocsolai férfi

Lopott utánfutóval fizette ki a tartozását a kocsolai férfi

A dombóvári rendőrök egy másik ügyben tartott kutatás során találtak meg egy lopott utánfutót.

Egy 39 éves dalmandi férfi tett feljelentést 2022. március közepén, hogy az Alsóleperd külterületén hagyott defektes kerekű utánfutóját a rajta lévő rakománnyal együtt ellopták és ezzel 350.000 forint kárt okoztak. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság lopás vétség miatt nyomozást rendelt el.

A nyomozók egy másik bűnügyben kutatást tartottak egy 32 éves kocsolai férfi házánál 2022. június 29-én. Ennek során bukkantak rá a lopott utánfutóra, amiről a ház tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy egy ismerősétől kapta, aki tartozott neki 30.000 forinttal.
Tanúkihallgatása során megnevezte a 20 éves kocsolai férfit, akit a kollégák előállítottak a Dombóvári Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény elkövetését elismerte és részletes vallomást tett. Ennek során elmondta, hogy az utánfutóról annak eltulajdonításakor leszerelte azt az ajtót, amin a rendszám volt és eldobta, nehogy az miatt lebukjon egy esetleges rendőri igazoltatás során.

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:27, szerda | Helyi

Népszerű és sikeres volt a DOM-BOR-FESZT borfesztivál

A szervezők lehetőséget biztosítottak a helyi és az idei vendég, teveli Veres Pincészet legkiválóbb termékeinek megismerésére.

2022. Szeptember 27. 10:57, kedd | Helyi

Sportágválasztó rendezvényre várták az érdeklődőket Dombóváron

A Dombóvári Sportszövetség és Dombóvár Város Önkormányzata által szervezett sportágválasztó rendezvényre 1100 óvodás és iskolás korú fiatal érkezett és versenyzett egymással iskolája színeiben.

2022. Szeptember 26. 11:03, hétfő | Helyi

Békés Sándor Megváltó hajnalok című könyvét mutatják be Dombóváron

A bemutatót szeptember 30-án 17 órakor tartják a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium könyvtárában.

2022. Szeptember 26. 09:07, hétfő | Helyi

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

A Dombóváron elfogott 21 éves férfi és 22 éves nő hosszabb ideje telefonon zaklatta a nő egyik régi ismerősét, védelmi pénz fejében félmillió forintot követeltek tőle.