Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2020. Április 13. 15:02, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Leütött egy férfit, mert nem kapott tőle cigarettát

Leütött egy férfit, mert nem kapott tőle cigarettát

Az életvédelmi nyomozók életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit.

Budapesten Zuglóban három férfi április 7-én este hazafelé tartott a munkából, majd a Mexikói úti buszpályaudvaron megálltak beszélgetni. Kis idő múlva egy férfi lépett oda hozzájuk, és cigarettát kért tőlük, amely miatt szóváltás alakult ki köztük. A férfit a háromfős társaság egyik tagja ellökte, amelyre válaszul a férfi fejen ütötte. A sértett ennek következtében a földre esett és elvesztette az eszméletét – közölte a rendőrség.

Egy buszsofőr látta a történteket és értesítette rendőröket, valamint a mentőszolgálat munkatársait. Az elkövető megpróbált elfutni, de a sértett kollégája utána szaladt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A sértett az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A zuglói járőrök a 27 éves budapesti K. Dávidot elfogták, majd átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amely során a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök K. Dávidot őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért