Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2022. Szeptember 26. 09:07, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

A Dombóváron elfogott 21 éves férfi és 22 éves nő hosszabb ideje telefonon zaklatta a nő egyik régi ismerősét, védelmi pénz fejében félmillió forintot követeltek tőle.

Egy külföldön élő nő tett feljelentést 2022. szeptember 19- én a rendőrségen, mivel Dombóváron élő idős rokonát hosszabb ideje ismeretlenek hívogatják telefonján. Mint elmondta, védelem fejében 500.000 forintot követelnek a telefonálók, és megfenyegették, ha nem fizet, bántani fogják. A férfi a fenyegetések miatt nem is szívesen megy sehová, fél, hogy zsarolói beváltják az ígéretüket.

A Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az ügyben az adatgyűjtést, mely során a gyanú egy helyi párosra terelődött. Még a feljelentés napján elfogták a zsarolás kísérletével összefüggésbe hozható férfit és párját, akik nem voltak ismeretlenek a hatóság előtt. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Szekszárdi Járásbíróság 2022. szeptember 22-én letartóztatta a gyanúsítottakat. Az eljárást a továbbiakban a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

A gyanúsításban szereplő bűncselekmény egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címkék: rendőrség, zsarolás

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 19:56, szombat | Helyi

Elkészült a tervezett beruházás

Teljes egészében elkészült a Pannónia út Dombóvári Járási Hivatal mögötti szakaszán a tervezett, a több éve húzódó beruházás.

2022. November 25. 08:27, péntek | Helyi

Szalagtűző ünnepélyt tartottak az Apáczai Csere János Technikumban

A Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium végzős diákjaira is feltűzték a kék szalagot. Az ünnepségre november 19-én került sor a Szuhay Sportcentrumban

2022. November 24. 08:30, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Karatesuli öt tagja ismét Szerbiában versenyzett

XXII. Bácska Topolya Karate Kupa