Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2017. Június 26. 08:43, hétfő | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Led- és fény show Szent Iván éjjelén

Led- és fény show Szent Iván éjjelén

Még soha nem látott Led- és Fény Show kápráztatta el a közönséget Szent Iván éjszakáján. Ezen az éjszakán, ha bármit kívánunk valóra válik – tartja a mondás.

Június 21-e az év leghosszabb napja. Ilyenkor a hagyományokhoz hűen tüzet ugranak át a szerelmes párok, almát sütnek, hogy ne legyenek betegek, valamint kívánnak. Ezen az éjszakán mindenki kívánsága valóra válhat.

Dombóváron egy különleges éjszakai programmal kedveskedett a Tinódi Ház Nkft. ez alkalomból. A Kalimpa Együttes muzsikája csalogatta a nézőket a ház előtti térre. Majd ez után jött e meglepetés. Egy egyedi tűzijátékot, fényjátékot és vízi Showt hoztak el a közönségnek. A Pyro-Fókusz Kft. műsora ritkaságnak számít, egy teljesen új dologról van szó – mondta el Somlai Adrienn a Tinódi Ház Nkft. ügyvezetője. Ezt a fényjátékot még nem sok helyen lehetett látni, hiszen még tesztelik.

A rendezvény egyben a LED világítás beharangozására is szolgált. Szabó Loránd polgármester beszédében kiemelte, hogy Dombóvár számára nagyon fontos a környezettudatosság. A köztéri világítás is már ezt szolgálja a 3700 új LED lámpával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:03, hétfő | Helyi

Áldozatot követelt egy dombóvári lakástűz

Május 18-án, szombat reggel érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Dombóváron kigyulladt egy lakás.

2024. Május 19. 15:59, vasárnap | Helyi

Középiskolások Buzánszky Jenő Emléktornája Dombóváron

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum 2022-ben átadott műfüves pályáján ismét megrendezésre került a legendás dombóvári futballista tiszteletére a középiskolások tornája.

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.