Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Január 07. 19:18, kedd | Helyi
Forrás: Tóth Erzsébet

Krampampuli buli Kaposszekcsőn

Krampampuli buli Kaposszekcsőn

Kaposszekcső Község Önkormányzata az elmúlt évekhez híven ismét krampampuli bulira hívta az óévet búcsúztató kaposszekcsői lakosokat.

A Közösségi Ház színpadánál várták az érdeklődőket. Minden 5. osztályosnál kisebb gyermek zsákbamacska ajándékot húzhatott, minden ennél idősebb vendég pedig tombolaszelvényt kapott, amit aztán a BUÉK feliratú piros vödörbe dobhatott be.

Nagyon értékes nyeremények találtak gazdára: szendvicssütő, varrógép, DVD-lejátszó, termosz, illatszer csomagok hogy csak egy párat említsünk a hosszú listából. A Polgármesteri Hivatal dolgozói forró teával és forralt borral kínálták a megjelenteket. A tombolasorsolás ideje alatt a sportolni vágyóknak kapura rúgó verseny rendeztek, melynek gyermek győztese Márfai Tamás lett, felnőtt kategóriában pedig Teibert Csaba állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Amikor elfogytak a nyeremények, Dr Kovács Ildikó jegyző asszony meggyújtotta a rummal átitatott süvegcukrot, evvel vette kezdetét a krampampuli készítése. Mindenkinek jutott a finom, különleges italból!

A megjelentek még sokáig beszélgettek, megvitatták az élet kis és nagy eseményeit, tervezték az eljövendő 2014-es évet. Végül avval búcsúztak: BUÉK!

Címkék: újév

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.