Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 29. 21:10, vasárnap | Helyi

Közgyűlést tartott a Fekete István Kulturális Egyesület - képgalériával

Közgyűlést tartott a Fekete István Kulturális Egyesület - képgalériával

Megtartotta szokásos éves közgyűlését az 1996. december 10-én alakult és mára az ország minden részéből származó közel százkilencven tagot számláló civil szervezet, amelynek fő célja az ifjúság olvasóvá nevelése. A május 27-i r

A megjelent tagokat Bodó Imre elnök köszöntötte, majd Szabados István tanár, költő közreműködésével emlékeztek meg az egyesület névadójáról. A tavalyi évben végzett munkáról szóló elnöki beszámolót pénzügyi számvetés követe Tösmagi Lászlóné előadásában.

Az idei tervekre rátérve Bodó Imre jelezte, hogy az év történéseit megörökítő emlékkönyvben - mely már a tizenötödik lesz a sorban - szeretnének minden egyesületi tagot bemutatni azzal, hogy néhány sort és egy fotót jelentetnek meg róluk. Egy felvetésre igennel szavaztak a megjelentek egy bakócai kirándulásra, hogy közösen tekinthessék meg a nagymátéi vadászházat, valamint hogy bejárhassák a Fekete István emlékösvényt.

A tervek ismertetését és megvitatását követően sor került a 2010. évi emlékkönyv bemutatására, melyet az egyesület elnöke később többeknek dedikált. A közgyűlés egyéb felvetések és témák megtárgyalásával ért véget.

Ha az eseményen készül fotókra kíváncsi, kérjük, kattintson az alábbi képre.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!