Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Szeptember 13. 13:42, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Kővel dobálta a kamiont

Kővel dobálta a kamiont

A megalapozott gyanú szerint a 35 éves férfi cselekményével a tehergépkocsi vezetőjének életét, testi épségét veszélyeztette. A közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indult vele szemben eljárás.

A Bicskei Rendőrkapitányságra 2022. szeptember 7-én egy nemzetközi élelmiszer-üzletlánctól érkezett feljelentés, amely szerint napokkal korábban egyik járműszerelvényüket haladása közben Vértesacsán ismeretlen személy kővel megdobta. A célzás a jármű felépítményét érte, abban kár nem keletkezett, azonban amennyiben a kő a szélvédőt vagy a sofőrt eltalálja, súlyos baleset is bekövetkezhetett volna. A feljelentő mellékelte a jármű fedélzeti kamerája által rögzített releváns adatokat is.

A felvétel alapján a rendőrök megállapították, hogy a cselekmény Vértesacsa Polgármesteri Hivatal előtti útszakaszon történt, ezért beszerezték a helyszínen található térfigyelő kamera felvételeit is. A mozgóképek elemzése és az ügyben folytatott adatgyűjtések 2022. szeptember 12-én hoztak eredményt, a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban hozható 35 éves vértesacsai lakost a bicskei rendőrök azonosították, felkutatták és előállították. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, elmondta, hogy idegesítette a járműszerelvény által okozott zaj, ezért egy földről felemelt zúzott kődarabot a kamion irányába hajított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.