Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 13. 10:16, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kórházi szex szoba nyílik férjeknek is

Kórházi szex szoba nyílik férjeknek is

A köldökén akarta teherbe ejteni

Songziniao Kórház azoknak a kínai pároknak nyit meg egy szex-szobát, akik szeretnének megfoganni. A szakemberek a szenvedély fokozásával (melyhez meglehetősen széles körben biztosítanak segítséget...) növelnék a sikeres fogantatás esélyét.
Azoknak szánják a piros fénnyel megvilágított, fátyoldrapériás szobát, akiknek problémájuk van a fogantatás terén. Azonban nem csupán szívjóságból adja ezt a lehetőséget a kórház, hanem 880 jüan (kb. 31.000 forint) per éjszaka áron, ami ha a kínai átlagfizetést nézzük, ami ennek az összegnek csupán hatszorosa, elég borsos ár egy kórházi légyottért.

A kórház nem aprózza el a felszereltséget. A kényelmes ágytól kezdve az erotikus díszítéseken, a szexuális segédeszközökön, sőt a „hogyan csináld" irodalmon át, egészen a jelmezekig minden megtalálható, hogy bármilyen fantáziajáték megvalósítható legyen.
A kórház a páciensek szenvedélyének fokozásával a sikeres teherbeesések esélyét szeretné növelni, és a helyszínen a megfelelő szakembergárda is kéznél van, ha arra van szükség. A kórház igazgatója szerint a természeti környezetben lezajló változások hatással voltak az emberek túlélési ösztöneire is, de szerinte még sokan nem látják be, hogy a fogantatás technikai kérdés is.

Azonban az sem baj, ha legalább az alapokkal tisztában vannak az érintettek, a Huazhong Egyetem professzora elmondta, hogy páciensei között már olyan pár is volt, aki azért nem tudott gyermeket nemzeni 3 éven keresztül, mert a férj összekeverte a felesége köldökét és nemi szervét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.