Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Augusztus 25. 18:58, csütörtök | Helyi
Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, tudósítónk

Kamion az árokban, bedöntött kerítés Oroszlón

Kamion az árokban, bedöntött kerítés Oroszlón

Baleset történt Oroszló belterületén ma reggel. Egy kamion csúszott az árokba a település Sásd felőli bevezető szakaszán. A műszaki mentés idejére a 66-os útnak a falun átvezető részét lezárták.

A kamion hajnali fél négykor csúszott az árokba, megrongálva a Petőfi utca egyik házának kerítését. Információink szerint a - mint a szondáztatásnál kiderült, ittas - sofőr Bécsből indult és Pécsre tartott az egyik nagyáruháznak szánt 15 tonnányi rakományával, amikor Oroszlón áthaladva elaludt a volán mögött. Személyi sérülés nem történt, viszont megrongálódott a kamion és rakomány egy része. Továbbá jelentős vagyoni kára keletkezett a háztulajdonosnak.

A rendőrség által koordinált műszaki mentés 9 óra után kezdődött meg. Az útszakaszt teljesen lezárták arra az egy órára, amíg két tréler és egy traktor segítségével kiemelték a kamiont az árokból. Munkatársunk nem sokkal ezután érkezett meg a helyszínre, ahol az intézkedések órákkal később, még este hatkor is folytak, a kiborult rakományt még ekkor is pakolták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.