Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Június 21. 07:16, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Judy elárulja titkos fegyverét: agykontrollal mindet megold

Judy elárulja titkos fegyverét: agykontrollal mindet megold

Judy hihetetlen lelkierővel rendelkezik. Mert mégis hogyan lehet, hogy túl egy súlyos baleseten, megannyi nehézségen, mindig képes volt talpra állni, és a tragédiák ellenére optimista életszemlélettel látja a világot?

A Groovehouse mindig mosolygós énekesnője meglepő őszinteséggel vallott élete legnehezebb időszakáról és arról is, mi az, ami például ma segíti őt egy-egy probléma megoldásában.

A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Judy lesz. Az énekesnő csillogásról, szakmai sikerekről, de élete keményebb korszakairól is beszél. Bencze Attiláék a közös programot Judyék gyönyörű házában indítják, amiről rögtön kiderül, gyakorta nagy bulik színhelye. Az énekesnő és párja imádják vendégül látni barátaikat, és a szomszédok is sűrűn megfordulnak náluk.

Megkerülhetetlen téma, így Judy a balesetéről is mesél. Úgy érzi, optimista hozzáállása nagyban segítette őt a karambol utáni időszakban. Sőt, rendkívül büszke arra, hogy mások számára pozitív példaként szolgál a mai napig. Rengeteg levelet kap ugyanis, amelyekből egyértelműen kiderül, mennyien tekintenek rá példaként, akaraterejével, szemléletmódjával sokaknak ad erőt. Emellett őszintén beszél arról is, hogy a balesetet követően körülbelül 10 évnek kellett eltelnie, mire lelkileg is visszatalált önmagához és túltette magát a történteken. Megtudhatjuk azt is, hogy az egyik titkos fegyvere az agykontroll, amivel általában mindent sikerül megoldania.



Judy abba is beavatja a nézőket, hogy önmagán és a szülein kívül szinte senki sem hitt benne, amikor anno eldöntötte, hogy vidéki kislányként elindul és szerencsét próbál a popszakmában. A rajongók legnagyobb öröméré azonban Judy a mai napig sikeres, és a tavaly 20. születésnapját ünneplő Groovehouse-zal épp egy újabb nagykoncertre készülnek.

A tévénézők az énekesnő 6 éves kislányával, Majával is találkozhatnak, aki habitusában, mozdulataiban gyakorlatilag klónja édesanyjának. Maja ügyesen táncol, így még az is esélyes lehet, hogy egyszer követi majd a művészi pályán Judyt. Az óvodába menet Majáért, Judy és Attila a közeli medveparkba is benéztek, ahol az énekesnő már olyan sokszor volt a családjával, hogy a medvék mondhatni ismerősként üdvözölték.

Címkék: judy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára