Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 26. 19:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Kaposszekcsői Közösségi Ház

Jó móka és nagy kaland volt a laktanya-látogatás

Jó móka és nagy kaland volt a laktanya-látogatás

Harmincnyolc kaposszekcsői óvodás látogatott el május 26-án a dombóvári tűzoltóságra. A gyerekek nagy izgalommal várták a kirándulást, hiszen a lánglovagok világa mindig is kicsit titokzatos volt számukra.

Az ovisok megnézték a tűzoltóautókat, sőt, bele is ülhettek a tűzoltók székeibe. Akinek kedve volt, szirénázhatott is egy kicsit. Majd a védőruha felpróbálása következett. A lányok bátrabbak voltak, nagyobb számban jelentkeztek, hogy testközelből is megismerkedhessenek a súlyos ruhadarabokkal. Majd a hatalmas kocsik következtek. „Hűha!”, „Azt a … !”, „De klassz!” - hallatszott sokfelől. A tűzoltók azt is megmutatták, hogyan kell lecsúszni a rúdról. A picik nem értették, őket miért nem engedik lecsúszni. A vendégek végül azt is láthatták, hogyan kell végigfutni az akadálypályán.

Sok élménnyel megrakottan tértek haza. Útközben be sem állt a szájuk, úgy mesélték egymásnak, hogy ki mit látott. Ezek után talán a szülők irigykednek majd csemetéikre, hogy azok olyan helyen járhattak, ahol ők nem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!