Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Június 01. 08:43, péntek | PR

Új közösségi ház a sásdi kistérség Gyerekesély programjában

Új közösségi ház a sásdi kistérség Gyerekesély programjában

Ünnepélyesen átadták a Sásdi Többcélú Kistérségi Társulás „Legyen az esély egyenlő - esélyteremtés a Sásdi kistérségben” (TÁMOP 5.2.3-09/1-2009-0005) projektjének keretében megépült Kisvaszari Közösségi Házat.

Az új létesítmény elsősorban a gyermekszegénység visszaszorítását szolgálja a munka-nélküliséggel és alacsony iskolázottsággal erősen sújtott térségben.

A hétfőtől vasárnapig nyitva tartó épület ingyenes mosási és tisztálkodási lehetőséget biztosít. Elérhető itt a kistérségi családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, működik adósságkezelési tanácsadás is.

A közösségi teret vezető szociális munkás és asszisztense emellett tanulást segítő szolgáltatást, változatos közösségépítő és értékközvetítő programokat kínál térítés-mentesen. Szervezésükben tavaly után idén is ingyen nyaralhatnak a kisvaszari gyerekek a Balatonnál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat