Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2022. Július 15. 08:20, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Halmozta a szabályszegéseket a nagykónyi sofőr

Halmozta a szabályszegéseket a nagykónyi sofőr

A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, a vezetéstől is el van tiltva, a biztonsági övet sem használta és a kocsi papírjait sem tartotta magánál.

2022. július 14-én 8 óra 25 perc körüli időben egy 46 éves helyi férfi közlekedett autóval Nagykónyiban. A Nagy utcában Tamási irányából Dombóvár irányába haladt, amikor szabálytalan előzésbe kezdett, közben elveszítette uralmát a kocsi irányítása felett és bal oldali árokba sodródott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, a vezetéstől is el van tiltva, a biztonsági övet sem használta és a kocsi papírjait sem tartotta magánál. Mint kiderült, az autót a forgalomból kivonták és a műszaki érvényessége is lejárt. A balesetet okozó férfi ellen az - ittasság miatt - büntető feljelentés, az autóval kapcsolatos hiányosságok miatt -szabálysértési feljelentés készült, és – mivel nem használta a biztonsági övet - közigazgatási eljárás is indult.

Döbröközön egy ismeretlen rendszámú és típusú világoskék színű mezőgazdasági munkagép okozott anyagi káros balesetet, amikor villanyoszlopnak ütközött, azt kidöntötte, majd a helyszínt elhagyta a Tisza utca irányába.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:27, szerda | Helyi

Népszerű és sikeres volt a DOM-BOR-FESZT borfesztivál

A szervezők lehetőséget biztosítottak a helyi és az idei vendég, teveli Veres Pincészet legkiválóbb termékeinek megismerésére.

2022. Szeptember 27. 10:57, kedd | Helyi

Sportágválasztó rendezvényre várták az érdeklődőket Dombóváron

A Dombóvári Sportszövetség és Dombóvár Város Önkormányzata által szervezett sportágválasztó rendezvényre 1100 óvodás és iskolás korú fiatal érkezett és versenyzett egymással iskolája színeiben.

2022. Szeptember 26. 11:03, hétfő | Helyi

Békés Sándor Megváltó hajnalok című könyvét mutatják be Dombóváron

A bemutatót szeptember 30-án 17 órakor tartják a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium könyvtárában.

2022. Szeptember 26. 09:07, hétfő | Helyi

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

A Dombóváron elfogott 21 éves férfi és 22 éves nő hosszabb ideje telefonon zaklatta a nő egyik régi ismerősét, védelmi pénz fejében félmillió forintot követeltek tőle.