Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2017. Május 31. 10:42, szerda | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Gunarasban várták a gyerekeket

Gunarasban várták a gyerekeket

A Tinódi Ház szervezésében idén is kiváló hangulatú és szórakoztató, programokban bővelkedő gyermeknapon vehettek részt az érdeklődők

az önkormányzat, a Tinódi Könyvtár és Gunaras Zrt. támogatásával május 28-án.

Zenebohóc és rezesbandája, azaz a Dombóvári Zenész Egyesület nyitotta meg az egész délutános rendezvényt, melynek idén is a gunarasi strandfürdő adott otthont. Ezt követte a Csillag Musical Társaság, akik Disney mesefőcím dalokat és magyar gyerekrajzfilmek zenéit adták elő. A Kosársuli bemutatója után a Dombóvári Tücsökzenekar, a Nita Dance Club és a D-Ride Show mutatkoztak be. Ezen kívül a Papírszínházat, boksz bemutatót, Atus a bohócot, Latin Fevert és aerobicot is láthattak az érdeklődők a Rostás Andival.

A délután fénypontja a habparty volt, ahol a dombóvári tűzoltók biztosították a töménytelen mennyiségű habot a gyerekeknek, amiben önfeledten ugrándoztak és fürödtek a kicsik és a nagyok.

Természetesen izgalmas kísérőprogramok is színesítették és tették emlékezetessé a napot a gyereknek. A kicsiket ugyanis rendőrségi bemutató, játékos nyelvóra, íjászkodás, kézműves-foglalkozás, lufihajtogatás, gokart, sakk és arcfestés, az indiánok földjén pedig fejdíszkészítés, sok játék és nyereményjáték is várta a gyerekeket.

Címkék: Dombóvár, gyereknap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.