Városlista
2018. június 22, péntek - Paulina

Hírek

2017. Szeptember 09. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Forgalmi rend változás Dombóváron, a Pannónia úton

Forgalmi rend változás Dombóváron, a Pannónia úton

2017. szeptember 11-e után a Pannónia úton, a Szent István tértől a Platán térig a megállás - és ezzel együtt a Pannónia út 14-30. tömbházak közötti szakaszon a parkolás is - tilos lesz.

Tisztelt Gépjárművezetők!

Tisztelt Dombóváriak!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dombóvári Szivárvány Óvoda Zöld Liget Tagóvodája (Bezerédj utca 33.) környezetében új parkolóhelyek kerültek átadásra.

A parkolók átadásával a Pannónia úton, a Szent István tértől a Platán térig a megállás - és ezzel együtt a Pannónia út 14-30. tömbházak közötti szakaszon a parkolás is - tilos lesz. Az érintett útszakaszt a vonatkozó KRESZ előírásokkal összhangban közúti jelzőtáblákkal is ellátjuk. Kérjük, hogy a műszaki átadást, valamint a KRESZ táblák kihelyezését követően a 2017. szeptember 11-e utáni időszakban az újonnan létrejött parkolóhelyeket szíveskedjenek igénybe venni.

A megjelölt útszakaszon, a kerékpárral közlekedők védelme érdekében kerékpársáv kerül kijelölésre, kerékpáros útburkolati jelek felfestésével.

A fent leírt forgalmi rend változtatás életbe lépésétől egy hét ún. türelmi időt biztosítunk (2017.09.11-2017.09.17.), mely időszak alatt a közterület-felügyelők a megálló, illetve parkoló gépjármű tulajdonosokat legfeljebb figyelmeztetésben részesítik.

A türelmi idő leteltét követően szabálysértési eljárást kezdeményezünk azokkal a gépjármű tulajdonosokkal szemben, akik gépjárművükkel a közlekedési jelzőtábla tilalma ellenére a tábla hatálya alá eső útszakaszon a gépjárművükkel megállnak, parkolnak.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 22. 10:14, péntek | Helyi

Segíti a dombóvári diákok német nyelvtanulását a cserediák-program

A Szent Orsolya Iskolaközpont a németországi Rudersdorf Oktatási Centrumával négy éve ápol partneri kapcsolatot. Nemrégiben 14 diák és 2 pedagógus érkezett egy hetes vendégségbe Magyarországra.

2018. Június 22. 10:09, péntek | Helyi

Buli után elaludt a vonaton, a kalauzok bánták az utazását

Vasúti jegyellenőr bántalmazása miatt vádat emeltek egy dombóvári férfi ellen - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

2018. Június 21. 13:25, csütörtök | Helyi

Előadások a világnap alkalmából

Gyerekeknek és felnőtteknek is szerveztek programokat a dombóvári rendőrök.

2018. Június 21. 09:00, csütörtök | Helyi

Kardos Ernő marad a tréner

A Tolna megyei I. osztályú férfi labdarúgó bajnokságban szereplő Dombóvári FC együttesének játékosedzője 2018. december 31-ig meghosszabbította a szerződését.