Városlista
2017. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2017. Szeptember 09. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Forgalmi rend változás Dombóváron, a Pannónia úton

Forgalmi rend változás Dombóváron, a Pannónia úton

2017. szeptember 11-e után a Pannónia úton, a Szent István tértől a Platán térig a megállás - és ezzel együtt a Pannónia út 14-30. tömbházak közötti szakaszon a parkolás is - tilos lesz.

Tisztelt Gépjárművezetők!

Tisztelt Dombóváriak!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dombóvári Szivárvány Óvoda Zöld Liget Tagóvodája (Bezerédj utca 33.) környezetében új parkolóhelyek kerültek átadásra.

A parkolók átadásával a Pannónia úton, a Szent István tértől a Platán térig a megállás - és ezzel együtt a Pannónia út 14-30. tömbházak közötti szakaszon a parkolás is - tilos lesz. Az érintett útszakaszt a vonatkozó KRESZ előírásokkal összhangban közúti jelzőtáblákkal is ellátjuk. Kérjük, hogy a műszaki átadást, valamint a KRESZ táblák kihelyezését követően a 2017. szeptember 11-e utáni időszakban az újonnan létrejött parkolóhelyeket szíveskedjenek igénybe venni.

A megjelölt útszakaszon, a kerékpárral közlekedők védelme érdekében kerékpársáv kerül kijelölésre, kerékpáros útburkolati jelek felfestésével.

A fent leírt forgalmi rend változtatás életbe lépésétől egy hét ún. türelmi időt biztosítunk (2017.09.11-2017.09.17.), mely időszak alatt a közterület-felügyelők a megálló, illetve parkoló gépjármű tulajdonosokat legfeljebb figyelmeztetésben részesítik.

A türelmi idő leteltét követően szabálysértési eljárást kezdeményezünk azokkal a gépjármű tulajdonosokkal szemben, akik gépjárművükkel a közlekedési jelzőtábla tilalma ellenére a tábla hatálya alá eső útszakaszon a gépjárművükkel megállnak, parkolnak.

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 25. 16:01, hétfő | Helyi

Kocsivizsgáló-képzés indult az Apáczai Csere János Szakgimnáziumban

A szakkimnázium, a Szekszárdi Szakképzési Centrum és a Rail Cargo Hungaria együttműködésével jött létre az egy éves képzés.

2017. Szeptember 25. 08:10, hétfő | Helyi

Melléképület lángolt Vásárosdombón

A tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat.

2017. Szeptember 24. 13:02, vasárnap | Helyi

Traffipax információk Dombóvár és környékén

Cikkünkben elolvashatja, hol mérik a sebességet környékünkön.

2017. Szeptember 22. 15:19, péntek | Helyi

A rossz idő miatt 26-án festik a parkolók útburkolati jeleit

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbiakban tervezett útburkolati jelfestések III. ütemét – a kedvezőtlen időjárás miatt - előreláthatólag 2017. szeptember 26-án (kedd) hajtjuk végre az alábbi helyszíneken: