Városlista
2017. november 24, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 09. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Forgalmi rend változás Dombóváron, a Pannónia úton

Forgalmi rend változás Dombóváron, a Pannónia úton

2017. szeptember 11-e után a Pannónia úton, a Szent István tértől a Platán térig a megállás - és ezzel együtt a Pannónia út 14-30. tömbházak közötti szakaszon a parkolás is - tilos lesz.

Tisztelt Gépjárművezetők!

Tisztelt Dombóváriak!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dombóvári Szivárvány Óvoda Zöld Liget Tagóvodája (Bezerédj utca 33.) környezetében új parkolóhelyek kerültek átadásra.

A parkolók átadásával a Pannónia úton, a Szent István tértől a Platán térig a megállás - és ezzel együtt a Pannónia út 14-30. tömbházak közötti szakaszon a parkolás is - tilos lesz. Az érintett útszakaszt a vonatkozó KRESZ előírásokkal összhangban közúti jelzőtáblákkal is ellátjuk. Kérjük, hogy a műszaki átadást, valamint a KRESZ táblák kihelyezését követően a 2017. szeptember 11-e utáni időszakban az újonnan létrejött parkolóhelyeket szíveskedjenek igénybe venni.

A megjelölt útszakaszon, a kerékpárral közlekedők védelme érdekében kerékpársáv kerül kijelölésre, kerékpáros útburkolati jelek felfestésével.

A fent leírt forgalmi rend változtatás életbe lépésétől egy hét ún. türelmi időt biztosítunk (2017.09.11-2017.09.17.), mely időszak alatt a közterület-felügyelők a megálló, illetve parkoló gépjármű tulajdonosokat legfeljebb figyelmeztetésben részesítik.

A türelmi idő leteltét követően szabálysértési eljárást kezdeményezünk azokkal a gépjármű tulajdonosokkal szemben, akik gépjárművükkel a közlekedési jelzőtábla tilalma ellenére a tábla hatálya alá eső útszakaszon a gépjárművükkel megállnak, parkolnak.

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 24. 13:13, péntek | Helyi

Formaingeket kapott a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar

Az együttes karmestere, Kiszler András november 9-én a Városházán vette át Szabó Loránd polgármestertől az önkormányzat támogatásával megvásárolt formaingeket.

2017. November 24. 13:09, péntek | Helyi

Kéményellenőrzések: a polgárok együttműködőek

A sormunka jövőre már csak a társasházak és a lakószövetkezeti ingatlanok esetében történik ütemterv szerint.

2017. November 24. 11:00, péntek | Helyi

Városi Márton-nap a Tinódi Házban

November 14-én ünnepelte a város a Márton-napot. Ebből az alkalomból adtak színvonalas műsort a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola nemzetiségi tagozatos kisdiákjai.

2017. November 24. 10:18, péntek | Helyi

Felborult egy autó Gunarasnál

Lezárták a Döbrököz felé tartó útszakaszt.