Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 17. 16:16, péntek | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Sportközpont

Évértékelőt tartottak a Dombóvári Sportközpontban

Évértékelőt tartottak a Dombóvári Sportközpontban

Az idei évben már második alkalommal került megrendezésre az az Évértékelő ünnepség, amelyet a Dombóvári Utánpótlás és Amatőr Sportért Szövetség, és a Sportközpont szervezett meg.

A szövetség 10 tagegyesületének vezetői, edzői és sportolói, valamint hozzátartozói vehettek részt az eseményen, ahol a legkiemelkedőbb eredményeket elért fiatalok a „Dombóvári Sportért Szívvel-Lélekkel” feliratozott emlékplaketteket és díszokleveleket kaptak.

Az ünnepség kb. 600 résztvevővel zajlott le, a jó hangulatot a sásdi Grid Session zenekar és a D- Ride Sportegyesület műsora fokozta. A sportszövetség nagyon fontos céljának tekinti a Sportközpontban sportoló és más dombóvári egyesületek összefogását, a sportolók és edzők munkájának elismerését, a szakmai együttműködést elősegítését. Az edzők és egyesületvezetők évértékelő beszédében és a díjazás alkalmával minden sportoló hallhatta és láthatta más egyesület eredményeit, sikereit.

Az ünnepség után a meghívott vendégeknek állófogadás, a gyerekeknek diszkó és büfé állt rendelkezésre. Emlékezetes és megható program volt – a kiemelt sportolóknak, és szüleiknek – és motiváló mindazoknak a gyerekeknek, akik még csak ezután törnek a sikerek felé.

Bízunk benne, hogy még sok ilyen lélekemelő ünnepségen vehetnek részt Dombóvár sport iránt érdeklődő polgárai, továbbá szívből reméljük, hogy a sport továbbra is fontos szerepet kap a város életében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.