Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Szeptember 28. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Évadzáró horgászversenyt rendezett a Dombóvári Városi Horgász Egyesület

Évadzáró horgászversenyt rendezett a Dombóvári Városi Horgász Egyesület

A szép időben közel negyven horgász nevezett és főzőversenyt is hirdettek.

A tüskei városrészben megrendezésre kerülő program szervezésében első alkalommal Dombóvár Város Önkormányzata is részt vett, hiszen kiemelten fontosnak tartja Pintér Szilárd polgármester képviselőtársaival a civil egyesületekkel való folyamatos, támogató együttműködést, továbbá azt is, hogy a városrészekben tartalmas programokkal építsék a közösséget – emelte ki Futó Péter önkormányzati képviselő köszöntőjében.

A díjakat Bishof Attilával a szervezet elnökével közösen adták át.

A főzőversenyben két kategóriában hirdettek győztest. Szabadtűzi kategóriában Bánfai János, a halételek kategóriában Bálint Péter vehette át a legjobbnak járó serleget.

A horgászversenyen is két különböző kategóriában hirdettek eredményt. Úszós kategóriában Ács Péter nyert Csullag Norbert és Végh Dániel előtt, a legnagyobb halat Mikina Ferencnek sikerült kifognia. Feeder versenyben Celler Tamás bizonyult a legjobbnak Tóth József a második, míg Menhelter Mihály a harmadik helyen végzett. A legnagyobb halat Varga János fogta ki.

A délután folyamán a horgászokat és a vendégeket Balassa Hajnalka, Fenyvesi Kata, Szabó Linda és Stifter Balázs szórakoztatta a legnagyobb magyar slágerekkel. Végül Shabba zenélt az érdeklődőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.