Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2019. Július 10. 13:25, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

A Dombóvári Focisuli Egyesület nemrégiben tartotta évadzáró rendezvényét, melyen a sportolók, az edzők, a vezetők és a fiatalok szülei, illetve testvérei vettek részt.

Az időjárás nem kedvezettek a szervezőknek, a zuhogó eső miatt a tervezett helyszínről - az Ifjúsági Sporttelepről - a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokába és az oktatási intézmény udvarára kellett költöztetni a programot.

Az utánpótlás-nevelést végző klub elnöke az 2018/2019-es bajnokságokban legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott labdarúgókat jutalmazta. A különböző korosztályos csapatok játékosai közül az U7-esből Hirth Csenge, az U9-esből Hirth Bence, U11-esből Gyánó Marcell, az U13-asból Török Balázs, az U15-ösből Száraz József, az U16-osból Király Richárd, az U19-esből Szigetközi István, valamint a női együttesből Sári Enikő vehetett át elismerést. „Az évad trénere”-címet Óliás Zsolt érdemelte ki, „Az évad segédedzője”-díjat pedig Tóth Klaudia vihette haza.
Tárnok Zoltán arról is beszélt, hogy a Dombóvári FE támogatásával idén megvalósult a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnok-felújítása és a József Attila Általános Iskola tornaterméhez tartozó öltözők vizesblokkjainak modernizálása.

Az egyesületi elöljáró köszönetét fejezte ki Nagy Szilveszternek, a Környe-Feed Kft. ügyvezetőjének az általa nyújtott nagylelkű anyagi segítségért és Právics Attilának, aki a kapcsolati tőkéjét mozgósította a klub működési feltételeinek javítása érdekében.
A remek hangulatú családi rendezvény futballmeccsekkel folytatódott, majd a fiatalok szüleinek, illetve szakvezetőinek első alkalommal meghirdetett főző- és sütőverseny eredményeit hirdették ki. Az elkészült finom ételeket a résztvevők közösen fogyasztották el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 08:42, hétfő | Helyi

Könyvbemutató Zircen

November 15-én, a még tavaly december 7-én felavatott Fekete István dombormű koszorúzása után a zirci Országzászló Alapítvány tagjai és a meghívott vendégek a Városháza Dísztermében könyvbemutatóra gyűltek össze.

2019. November 18. 08:40, hétfő | Helyi

A rendőri hivatást népszerűsítették

A dombóvári rendőrök meghívást kaptak a helyi szakképző iskola pályaorientációs napjára.

2019. November 15. 16:27, péntek | Helyi

Fergeteges, vidám táncház a Márton-napon

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola alsó tagozatos német nemzetiségi nyelvet tanuló diákjai november 12-én fergeteges műsorral és táncházzal emlékeztek meg Szent Mártonról.

2019. November 15. 10:30, péntek | Helyi

Élő hal vásár lesz november 16-án délelőtt Dombóváron, Döbröközön és Dalmandon

07.30–08.30-ig a Kokolino Zöldség-Gyümölcsösnél: Dombóvár, Dombó P. u. 42., 09.00–09.30-ig Döbröközön, a Katica Zöldségboltnál, 10.00–10.30-ig Dalmandon, a Zöldséges udvarában.