Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2019. Július 10. 13:25, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

A Dombóvári Focisuli Egyesület nemrégiben tartotta évadzáró rendezvényét, melyen a sportolók, az edzők, a vezetők és a fiatalok szülei, illetve testvérei vettek részt.

Az időjárás nem kedvezettek a szervezőknek, a zuhogó eső miatt a tervezett helyszínről - az Ifjúsági Sporttelepről - a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokába és az oktatási intézmény udvarára kellett költöztetni a programot.

Az utánpótlás-nevelést végző klub elnöke az 2018/2019-es bajnokságokban legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott labdarúgókat jutalmazta. A különböző korosztályos csapatok játékosai közül az U7-esből Hirth Csenge, az U9-esből Hirth Bence, U11-esből Gyánó Marcell, az U13-asból Török Balázs, az U15-ösből Száraz József, az U16-osból Király Richárd, az U19-esből Szigetközi István, valamint a női együttesből Sári Enikő vehetett át elismerést. „Az évad trénere”-címet Óliás Zsolt érdemelte ki, „Az évad segédedzője”-díjat pedig Tóth Klaudia vihette haza.
Tárnok Zoltán arról is beszélt, hogy a Dombóvári FE támogatásával idén megvalósult a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnok-felújítása és a József Attila Általános Iskola tornaterméhez tartozó öltözők vizesblokkjainak modernizálása.

Az egyesületi elöljáró köszönetét fejezte ki Nagy Szilveszternek, a Környe-Feed Kft. ügyvezetőjének az általa nyújtott nagylelkű anyagi segítségért és Právics Attilának, aki a kapcsolati tőkéjét mozgósította a klub működési feltételeinek javítása érdekében.
A remek hangulatú családi rendezvény futballmeccsekkel folytatódott, majd a fiatalok szüleinek, illetve szakvezetőinek első alkalommal meghirdetett főző- és sütőverseny eredményeit hirdették ki. Az elkészült finom ételeket a résztvevők közösen fogyasztották el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 21. 07:00, vasárnap | Helyi

Kispályás focitorna hat induló csapattal

A Zrínyi utcában működő Adler Söröző tulajdonosa, Schmidt György július 13-án focitornát rendezett a szórakozóhely melletti kisméretű füves pályán, melyen hat csapat vett részt.

2019. Július 20. 07:00, szombat | Helyi

Vasutasok ünnepeltek

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is Dombóvár volt a helyszíne a Dél-Dunántúli Regionális Vasutasnapnak, amit a MÁV Zrt. a cégcsoporthoz tartozó vállalatok dolgozói és családtagjaik számára tartott július 13-án.

2019. Július 19. 11:00, péntek | Helyi

Erdélybe látogatott a Kapos Kórus

Története során immár ötödik alkalommal utazott Erdélybe június végén a Kapos Kórus.

2019. Július 19. 07:00, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.