Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Szeptember 19. 23:34, hétfő | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Amatőr Röplabda Club

Eredményesen mixeltek a dombóvári röpisek Komlón

Eredményesen mixeltek a dombóvári röpisek Komlón

Nyolcadik alkalommal adott otthont Komló a Mix Röplabda Kupának. A tizenkét csapat körmérkőzések során, tizenöt perces találkozókon döntötte el a végső helyezések sorsát.

Az ország számos pontjáról érkezett - profikkal teletűzdelt - amatőr csapatok reggel 8-tól este 7 óráig küzdöttek a sportközpontban.
A dombóvári játékosok - kiegészülve két kaposvári idegenlégióssal - derekasan helyt álltak a csapatok között. Öt győzelemmel a hatodik helyen végeztek.
Eredményük értékét növeli, hogy talán a dombóvári volt az egyetlen alakulat, amelyikben nem volt profi játékos, csak lelkes amatőrök - név szerint: Gergely Inez, Péter Lilla, Vajda Evelin, Ferenczi Csaba, Boruzs Gábor, Ledniczky Róbert, Keppel Attila

A torna végeredménye:

1. Six-Team (Kecskemét), 2. NoName (Veszprém, Bonyhád, Kaposvár, Kecskemét, Komló), 3. Répa (Pécs), 4. Sexyk (Zalaegerszeg, Komló), 5. RöplabdÁszok (Kecskemét), 6. Dombóvár, 7. Bonyhád, 8. Baja, 9. Jószerencsét (Komló), 10. Pécs “B”, 11. Alba Java (Székesfehérvár), 12. BoRéR (Bonyhád)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben