Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 07. 08:31, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Szeptember 28-án Kaposváron rendezték meg a Sport XXI Utánpótlás-nevelő Program dél-dunántúli regionális pályaversenyét, melyen két korosztályban három csapatot indított a Dombóvári VASE.

Az U11-eseknél 11 Somogy, Baranya és Tolna megyei klub tehetségei mérték össze gyorsaságukat, erejüket, kitartásukat és ügyességüket. A gyerekek sprint- és gátváltóban, 800 méteres síkfutásban, rúd- és távolugrásban, medicinlabda-lökésben, valamint kislabda-hajításban vetélkedtek. A DOVASE - Lakatos-Lamm Lea, Lakatos-Lamm Bence, Kovács Kincső, Gál Zsófia, Horváth Ábel, Mándli Zétény, Deli Dominik, Baranyai Martin összeállítású - együttese remek produkciót nyújtva a pécsiek mögött a második helyet szerezte meg.

A 13 éveseknél a dombóváriak két társasága állt rajthoz a hat résztvevő között. A 60 méteres síkfutást, távolugrásban, diszkoszhajítást, 1200 méteres akadályfutást és 8x50 méteres váltófutást magába foglaló megmérettetésen a Szőke Hédi, Ozorai Zsóka, Kovács Zoé, Faour Míra, Bite Mihály, Szabó Vince, Marton Bence, Kovács Dávid alkotta gárda magabiztosan győzött. A másik alakulat - mely Müller Botondból, Raptisz Alexiszből, Fónai Rebekából, Baranyai Árminból, Tímár Bálintból, Lakatos-Lamm Bencéből és Éva Viktóriából állt - ötödikként végzett.

A szép sikert elért fiatalokat három edző - Fazekas Gáspár, Beke Zsanett, valamint Halmainé Horváth Katalin - készítette fel.

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.