Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2019. Október 07. 08:31, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Szeptember 28-án Kaposváron rendezték meg a Sport XXI Utánpótlás-nevelő Program dél-dunántúli regionális pályaversenyét, melyen két korosztályban három csapatot indított a Dombóvári VASE.

Az U11-eseknél 11 Somogy, Baranya és Tolna megyei klub tehetségei mérték össze gyorsaságukat, erejüket, kitartásukat és ügyességüket. A gyerekek sprint- és gátváltóban, 800 méteres síkfutásban, rúd- és távolugrásban, medicinlabda-lökésben, valamint kislabda-hajításban vetélkedtek. A DOVASE - Lakatos-Lamm Lea, Lakatos-Lamm Bence, Kovács Kincső, Gál Zsófia, Horváth Ábel, Mándli Zétény, Deli Dominik, Baranyai Martin összeállítású - együttese remek produkciót nyújtva a pécsiek mögött a második helyet szerezte meg.

A 13 éveseknél a dombóváriak két társasága állt rajthoz a hat résztvevő között. A 60 méteres síkfutást, távolugrásban, diszkoszhajítást, 1200 méteres akadályfutást és 8x50 méteres váltófutást magába foglaló megmérettetésen a Szőke Hédi, Ozorai Zsóka, Kovács Zoé, Faour Míra, Bite Mihály, Szabó Vince, Marton Bence, Kovács Dávid alkotta gárda magabiztosan győzött. A másik alakulat - mely Müller Botondból, Raptisz Alexiszből, Fónai Rebekából, Baranyai Árminból, Tímár Bálintból, Lakatos-Lamm Bencéből és Éva Viktóriából állt - ötödikként végzett.

A szép sikert elért fiatalokat három edző - Fazekas Gáspár, Beke Zsanett, valamint Halmainé Horváth Katalin - készítette fel.

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 09:25, kedd | Helyi

Törő 65 éves

Nekem is – mint ahogy rengeteg magyar szurkolónak – Törőcsik András volt a kedvenc magyar futballistám.

2020. Május 25. 14:13, hétfő | Helyi

Tűzesetek és a viharos szél adott munkát a hétvégén a tűzoltóknak

Két tűzesethez és fakidőléshez kellett vonulniuk a dombóvári tűzoltóknak.

2020. Május 25. 08:52, hétfő | Helyi

A héten új fellépőkkel folytatódik a térzene Dombóváron

A Swing Ladies és a Vivat Bacchus Dombóváron

2020. Május 24. 19:58, vasárnap | Helyi

Két és fél kilogramm kokain volt egy Pécsen balesetet szenvedő motoros hátizsákjában

A közlemény szerint Pécs határában, a 66-os úton szombat délután ütközött egy személyautó és egy motoros, miután az autót vezető férfi lefékezett, és járművébe a mögötte haladó motoros beleszaladt.