Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 14. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság, Fotó: www.hoxtonradio.com

Előzetesben a rablás gyanúsítottja

Előzetesben a rablás gyanúsítottja

Rablással is gyanúsítják azt a fiatalkorú dombóvári fiút, akit tegnap
előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság.

Veréssel fenyegetőzve próbált meg kerékpárja átadására kényszeríteni egy férfit Dombóvár egyik utcáján egy fiatalkorú fiú, 2013. október 9-én, este fél nyolc körül. Miután a tulajdonos a biciklit nem adta oda, a 17 éves támadó ököllel megütötte a férfit, majd elvitte a kerékpárt.
A Dombóvári Rendőrkapitányságra aznap este még egy hasonló bűncselekményről érkezett bejelentés. Annál az esetnél egy 16 éves fiút fenyegetett meg, és akarta elvenni tőle mobiltelefonját ugyanaz a fiatalember, aki a biciklit is elvitte. A sértettnek azonban sikerült visszaszereznie a mobilját és elfutott a helyszínről.
Az ügyelet által értesített rendőrök tíz percen belül elfogták a dombóvári gyanúsítottat, akit előállítottak, majd őrizetbe vettek.
A Dombóvári Rendőrkapitányság kezdeményezte előzetes letartóztatását, amelyet a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája 2013. október 11-én délután rendelt el.

Az ügyben rablás bűntett, valamint zsarolás bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság.

Címkék: rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.