Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 23. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Elítélték a férfit, aki megölte a munkaadóját

Elítélték a férfit, aki megölte a munkaadóját

Elítélték a férfit,A Tatabányai Törvényszék első fokon 15 év börtönre ítélt egy férfit, aki megölte, gázolajjal lelocsolta, majd felgyújtotta munkaadóját - közölte a törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-vel. aki megölte a

Puskásné Sárközi Rita tájékoztatása szerint az elkövető és élettársa az áldozat alkalmazásában állt, birtokain különböző feladatokat láttak el és a tőle bérelt házban éltek.

Egy szóváltást követően 2020. április 12-én a férfi egy másfél méteres szögvassal fejbe ütötte munkaadóját, aki a helyszínen elhunyt. Ezt követően az elkövető élettársával az áldozatot - a munkaadó saját teherautójával - annak szomódi telkére vitte, ahol gázolajjal lelocsolták és meggyújtották a testet.

Az elkövető a gyilkosság eszközét és munkaadója egyik okostelefonját eltüntette, másik telefonjáról április 16-ig üzeneteket küldött magának, illetve másoknak, hogy a bűncselekmény felfedezését meghiúsítsa, majd a telefont is elégette.

A férfit a Tatabányai Törvényszék emberölés és kifosztás miatt 15 év börtönbüntetésre, élettársát bűnpártolásért 6 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Az ítélet nem jogerős, a vádlottak és a védőik enyhítésért jelentettek be fellebbezést, míg az ügyész az elsőrendű vádlott vonatkozásában az ítéletet tudomásul vette, a másodrendű vádlott esetében 3 nap gondolkodási időt kért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére