Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Augusztus 13. 08:57, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Elfogtak egy drogdílert az érdi rendőrök

Elfogtak egy drogdílert az érdi rendőrök

Elfogtak egy újabb drogdílert az érdi rendőrök - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Május 13-án az érdi rendőrök őrizetbe vettek egy 58 éves helyi férfit kábítószer-kereskedelem miatt - idézték fel. A gyanúsított részletesen vallott az elkövetett bűncselekményről, arról azonban hallgatott, hogy kitől vásárolta a drogot. A nyomozók ezért felkutatták minden lehetséges kapcsolatát, és eljutottak ahhoz, akitől a kábítószert vásárolta.

A rendőrök augusztus 11-én jelentek meg az 50 éves férfi érdi otthonában, ahol - többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva - körülbelül három kiló kábítószergyanús anyagmaradványt, valamint digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat és csaknem egymillió forint készpénzt foglaltak le.

A férfit, aki ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről