Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Szeptember 06. 15:32, szerda | Helyi
Forrás: http://www.dombomedia.hu

Dombóváriak az Atomfutáson

Dombóváriak az Atomfutáson

Számos dombóvári résztvevője volt a szeptember 2-án Pakson hatodszor lebonyolított Atomfutásnak és az ötödször megrendezett BrutálAtomfutásnak.

A Tolna megye második legnépesebb városának utcáin, valamint a település melletti atomerőmű között kijelölt pályákon különböző versenyszámokban és távokon mérték össze gyorsaságukat a nevezők.

Az Atomfutásban a dombóváriak közül a legjobban Horváth Tamás szerepelt, aki az egyharmad maratoni távon a férfiak mezőnyében az ezüstérmet vehette át, Horváth Zoltán pedig 10. lett. Ugyanezt a helyezést érte el a félmaratonin startoló Magyar Imre is, a hölgyeknél Prohászka Csilla tizenkilencedikként ért célba, mögötte eggyel Kohári Csabáné következett, Várainé Kiss Gabriella pedig huszonegyedikként zárt. 10 kilométeren Várai Mátyás a 15. helyet érdemelte ki. A gyerekek 2 kilométeres vetélkedésében Várai Bence tizennyolcadikként végzett, a 600 méteres távon Horváth Bálint győzött, Mátrai Benedek a kilencedik helyet szerezte meg.

Látványosnak ígérkezett az akadályokkal teletűzdelt pályán kijelölt BrutálAtomfutás. A szurkolók nem is csalódtak, az indulók utolsó energiáikat mozgósítva az extrém nehézségű feladatokat is sikeresen teljesítették rohanás közben. A 12 és 34 év közötti hölgyeknélMátrai-Kovács Diána remek teljesítményét követően a dobogó második fokára léphetett, Kiss Emma Júlia a 20.,Horváth Hanna a 22. lett. A 35-50 esztendősök mezőnyében Tóth Olga tizennegyedikként végzett. A 12 és 34 év közötti férfiaknál Kiss Ábel Bendegúz a 31.,Papp Szabolcs pedig a 49. helyet szerezte meg. A 35-50 esztendősöknél Mátrai Zsolt a 19. Óliás Zsolt a 38.,Kiss László a 62. helyen ért célba. A gyerekek a felnőtteknél jóval rövidebb távon mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket. A fiúk mezőnyében a 23. helyen Óliás Gergő, a 46. helyen Kiss Kolos Boldizsár végzett.

Címkék: atlétika, futás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.