Városlista
2019. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 15. 17:21, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Dombóvári siker a Diákolimpia mezei futó számában

Dombóvári siker a Diákolimpia mezei futó számában

Április 10-én a gödöllői reptéren bonyolították le a diákolimpia országos döntőjét, melyen a 2289 rajthoz álló között számos dombóvári fiatal is volt.

A Szent Orsolya Iskolaközpont lánytanulóinak remeklése következtében az egyházi fenntartású oktatási intézmény tehetséges fiataljai egyéniben egy-egy arany- és ezüstérmet gyűjtöttek be, míg együtteseik közül az egyik szintén a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.
A legjobban a III. korcsoportosok szerepeltek, akik közül a 2000 méteres távon Szalay Zóra valamennyi riválisát maga mögé utasítva elsőként ért célba, mögötte Zemán Zóra Zoé érkezett, Nyisztor Luca Lia pedig az ötödik lett. Ők hárman Nyers Ramónával és Tóth Diána Annával kiegészülve a csapatversenyt is megnyerték.
A II. korcsoportosok Kiss Kincső, Virág Emese, Horváth Dóra, Kovács Zoé, Nagy Zsófi összeállítású alakulata az ötödik helyet szerezte meg 1500 méter megtétele után.
A 2500 métert rohanó IV. korcsoportosok mezőnyében a Gyugyi Laura, Gondos Szonja, Stieb Kornélia, Sarkadi Dorka, Barna Lili alkotta gárda a 11. helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 25. 14:00, csütörtök | Helyi

Bolygónknak szüksége van a védelemre!

Április 16-ra Tóth Sándor, a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület elnöke a közelgő Föld Napja alkalmából gyalogtúrára invitálta az általa vezetett civil szervezet tagjait.

2019. Április 25. 08:34, csütörtök | Helyi

Négy új tűzoltó tiszttel bővült az állomány Tolna megyében

A hagyományoknak megfelelően az április huszonnegyedikei igazgatói értekezlet előtt elsőtiszti kinevezéseket, elismeréseket, születésnapi ajándéktárgyakat adott át az országos katasztrófavédelmi főigazgató.

2019. Április 24. 15:48, szerda | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Április 24. 14:51, szerda | Helyi

11 érmet szereztek a dombóvári kéttusázók

A Magyar Öttusa Szövetség a Decathlon Magyar Kupa 2. fordulóját április 17-én és 18-án Székesfehérváron rendezte meg.