Városlista
2019. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2019. Április 15. 17:21, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Dombóvári siker a Diákolimpia mezei futó számában

Dombóvári siker a Diákolimpia mezei futó számában

Április 10-én a gödöllői reptéren bonyolították le a diákolimpia országos döntőjét, melyen a 2289 rajthoz álló között számos dombóvári fiatal is volt.

A Szent Orsolya Iskolaközpont lánytanulóinak remeklése következtében az egyházi fenntartású oktatási intézmény tehetséges fiataljai egyéniben egy-egy arany- és ezüstérmet gyűjtöttek be, míg együtteseik közül az egyik szintén a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.
A legjobban a III. korcsoportosok szerepeltek, akik közül a 2000 méteres távon Szalay Zóra valamennyi riválisát maga mögé utasítva elsőként ért célba, mögötte Zemán Zóra Zoé érkezett, Nyisztor Luca Lia pedig az ötödik lett. Ők hárman Nyers Ramónával és Tóth Diána Annával kiegészülve a csapatversenyt is megnyerték.
A II. korcsoportosok Kiss Kincső, Virág Emese, Horváth Dóra, Kovács Zoé, Nagy Zsófi összeállítású alakulata az ötödik helyet szerezte meg 1500 méter megtétele után.
A 2500 métert rohanó IV. korcsoportosok mezőnyében a Gyugyi Laura, Gondos Szonja, Stieb Kornélia, Sarkadi Dorka, Barna Lili alkotta gárda a 11. helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 17:00, hétfő | Helyi

Múzeumok éjszakája Dombóváron

A városi rendőrkapitányság is csatlakozott az országos programhoz.

2019. Június 24. 14:00, hétfő | Helyi

A szabadtéri játékok pozitív hatásai a gyermekek fejlődésére

Ha becsukjuk a szemünket és felidézzük a legkedvesebb emlékeinket, akkor nagy valószínűséggel különböző szabadtéri pillanatokat látunk magunk előtt.

2019. Június 24. 10:25, hétfő | Helyi

Dombóvári díjazott az Év védőnői között

A Védőnők Napja alkalmából a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületében adták át a Magyar Védőnők Egyesületének vezetői „Az év védőnője”-díjakat, melyek közül az egyiket egy dombóvári védőnő nyert el.

2019. Június 24. 08:26, hétfő | Helyi

Kelemen-Loboda Dorián avatta fel a különleges pályát

A Nógrád megye délnyugati részén található Bánkon június 15-én az országban először rendeztek olyan terepakadályfutó megmérettetést, mely sprinttávú volt.