Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Január 09. 08:13, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Szabó Csaba

Dombóvári Karatesuli évzáró ünnepség

Dombóvári Karatesuli évzáró ünnepség

A korábbi évek szokásainak megfelelően az idén is megtartotta évzáró ünnepségét a Dombóvári Karatesuli.

Az eseményen az egyesület 49 tagja volt jelen, amikor a 2013. év értékelését követően a 10 legjobb teljesítményt nyújtó versenyző könyvjutalmat kapott, míg közülük ezúttal is kiosztásra kerültek az év legjobb fiú és leány sportolóinak járó címek is.
Az éves teljesítménye alapján, leány kategóriában ismét Lengyel Dorka, míg a fiúknál ezúttal Fehér Zsolt lett a dicső cím tulajdonosa.
Lengyel Dorka 2013-ban mindkét egyéni számot megnyerte a Magyar Bajnokságon, az Európa Bajnokságon formagyakorlatban ötödik, míg a Világbajnokságon Szerbiában bronzérmes lett küzdelemben, formagyakorlatban pedig a nyolc közé jutott.
Fehér Zsolt a Magyar Bajnokságon egy-egy arany- és ezüstérmet nyert, az Európa Bajnokságon küzdelemben harmadik, a Világbajnokságon pedig formagyakorlatban ötödik helyen végzett.

Könyvjutalmat kapott: Lengyel Dorka, Bántó Adrienn, Bite Bettina, Szabó Klára, Fehér Zsolt, Hrotkó Tiziánó, Regenyei Ákos, Somogyi Ákos, Szabó Kristóf és Vercz Krisztián

Gratulálunk Nekik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.