Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 06. 09:49, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Demcsák férje nemigen törődött a gyermekekkel

Demcsák férje nemigen törődött a gyermekekkel

Válik, mégis szülni akar.

Demcsák Zsuzsa egészen kislány kora óta álmodott arról, hogy azzal a férfival éli le az egész életét boldogságban, szerelemben, aki egyszer oltár elé vezeti. Ez azonban már nem történhet meg.
– Több mint egy éve nagyon rossz a házasságom, miközben én mindent megpróbáltam, hogy megadjam a gyerekeknek azt a hátteret, amelyben én felnőttem. A szüleim negyven éve házasok, a nagyszüleim hatvanöt éve, és én is erre vágytam az élettől. Egy fiút és egy lányt álmodtam meg, hogy négyen együtt vagyunk a családban, hétvégenként kirándulunk, együtt sportolunk a gyerekekkel, hogy a vasárnapi ebédnél együtt ülünk az asztalnál. Lehet, hogy ezek csak ideák voltak, amelyekhez túlságosan ragaszkodtam, és megadtam magamnak ezt az egy-másfél évet, hogy azt érezzem, én tényleg mindent megtettem
Talán most jött rá igazán, hogy férjével teljesen eltérő értékrendet képviselnek, hiszen a műsorvezető olyan családban nőtt fel, ahol az apukája mindenben részt vett és sokat törődött a gyermekeivel. Férje viszont, ennek szöges ellentéte. Gyakran még a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat sem tudták megbeszélni. A műsorvezető elkeseredett szavaiból kitűnik, hogy mindent megtett, hogy összetartsa a családját, de ez is kevés volt a boldogsághoz.
Szomorú, mert még néhány hónappal ezelőtt újabb babáról ábrándozott. Akkor élvezettel mesélt a Mokka stúdiójában az anyaság örömeiről Jakupcsek Gabriella, aki negyvenen túl harmadszor lett édesanya. A műsorvezető szerint életének ebben a fázisában testileg és lelkileg is megfiatalítja a nőket az anyaság. Jakupcsek olyan átszellemülten és olyan lelkesen beszélt arról, milyen jó átélni az anyaság adta örömöket, hogy Demcsák Zsuzsa is kibökte: gyerekre vágyik
– Ez olyan fura, mert az ember 39-40 éves kora körül, ami nekem is nemsokára eljön, újra vágyik egy gyerekre. Amikor az emberben már nem a tudatos családtervezés van, hanem úgy igazán babázna, átélné ismét az anyaság örömét – mondta akkor Demcsák Zsuzsa, akinek szavaiból az is kitűnt, hogy a műsorvezető komolyan eljátszott a gyermekvállalás gondolatával. Jakupcsek Gabriella nemcsak megértette Demcsák Zsuzsa vágyát, hanem biztatta is őt, hiszen szerinte csodálatos dolog, ha ebben a korban valaki ismét anya lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.